Polițiștii, jandarmii, pompierii și reprezentanții A.N.A., în misiune specială, la Parva

Comunicat de presă

Polițiștii, jandarmii, pompierii și reprezentanții A.N.A., în misiune specială pentru o zi de POV-este pentru 25 de copii din medii defavorizate, aflați în tabăra în această săptămână la Parva
Ieri, 31 octombrie, polițiștii Compartimentului de Analiză și Prevenire a Criminalității, cei de la Siguranță Școlară și Serviciul Rutier au ales cu sufletul: pe lista de priorități au fost cei 25 de copii prezenți în tabăra socială organizată de asociația POV 21.
Ne-am dorit ca această zi să rămână una speciala pentru cei mici sau cei mai mari și misiunea noastră secretă a fost ca poate, peste ani, pe unii dintre ei sa îi recunoaștem printre colegii noștri, viitori polițiști.
Polițiștii, alături de jandarmi, pompieri și reprezentanți C.P.E.C.A. BN au organizat ateliere care au vizat prevenirea victimizării minorilor, a consumului de droguri, a faptelor antisociale, siguranță rutieră sau măsurile de acordare a primului ajutor.
Astfel, concluziile și soluțiile propuse de oamenii legii în urma discuțiilor purtate cu copiii prezenți au fost la îndemână: orice greutăți întâmpinăm, există soluții, orice experiență te învață ceva, iar lucruri bune și de folos poți afla de la foarte mulți adulți din jurul tău care îți vor binele.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5