Podul de la Luşca, funcţional până la sfârşitul acestui an

Lucrările de edificare a podului  cu o bandă de circulaţie de la Luşca continuă într-un tirm susţinut. Administraţia locală năsăudeană a prelungit cu încă 60 de zile durata de execuţie, astfel că acesta va fi funcţional, potrivit primarului Mircea Romocea, până la sfârşitul anului.

Investiţia este finanţată prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală, derulat de Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, şi are o valoare de aproximativ 3,1 milioane lei. Firma care şi-a adjudecat contractul de execuţie este Dimex Company, în asociere cu o firmă din Spania, pentru expertiză.

*** 

În această toamnă, lucrările de modernizare a celor patru străzi se vor finaliza

Administraţia năsăudeană are în derulare un alt  proiect important de infrastrucrură rutieră, derulat prin fonduri guvernamentale, care vizează asfaltarea celor 4 străzi - Mihai Eminescu, Horea, Valea Caselor şi Găgi. Este vorba de o reţea de 4,1 kilometri, valoarea investiţiei depăşijnd 6 milioane lei.

Până în prezent, au fost finalizate lucrările de modernizare pe str. Mihai Eminescu şi Horea, pe Valea Caselor stadiul de execuţie a dăpăşit 90%, în lucru fiind deja şi str. Găgi. Potrivit primarului Mircea Romocea, execuţia lucrărilor se va încheia la finele acestei luni sau în prima decadă a lunii viitoare.

 

 

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5