Pod peste râul Bistriţa şi depozit de lemne, la Josenii Bârgăului. Terenul de sport sintetic, aproape finalizat. Primarul Nicolae Vrâncean: Am adus în comună proiecte la care mulţi visam!

Două proiecte importante pentru comunitatea din Josenii Bârgăului au fost finalizate de administraţia publică locală, iar a treia investiţie are stadiul de execuţie de peste 80 de procente.

„Se spune că omul cât trăiește învață. În plus eu vreau să cred că omul și muncește mult. Săptămâna aceasta am reuşit să ducem la bun sfârşit două dintre proiectele accesate în premieră în comuna noastră, iar un al treilea obiectiv este realizat în proporţie de 80%. Mă bucur că am adus în comuna Josenii Bârgăului în acest mandat, proiecte la care mulţi dintre noi visam, dar până acuma nimeni nu le-a considerat necesare”, transmite primarul Nicoale Vrâncean.

Astfel, săptămâna trecută a fost dat în folosinţă podul peste râul Bistriţa, care permite circulaţia vehiculelor cu o greutate de până la 60 de tone. „Este primul proiect din strategia mea de dezvoltare a comunei. Valoarea proiectului este de 1.204.581,00 RON (Nr. contract 3741 din 05.12.2017, 5545 din 18.12.2017 – finanțare prin Guvernul României)”, precizează edilul din Josenii Bârgăului.

De asemenea, a fost amenajat depozitul de lemne unde vor fi aduse, în perioada următoare, material lemnos de foc care se va distribui la populaţie. Preţul materialului lemnos va fi stabilit în funcţie de calitatea şi specia lemnului.

Nu în ultimul rând, este finalizată amenajarea terenului de sport (fotbal) sintetic cu nocturnă din localitatea Josenii Bârgăului. „Am finalizat montajul gazonului de pe terenul sintetic, amenajat în parcul din centrul comunei. Am făcut împrejmuirea, iar zilele următoare se va monta plasa de protecţie. Valoare 3 proiectului este de 11.265,31 RON  - Nr. contract C1920074X213760605456/ 17.04.2019 – cu finanțare prin fonduri europene și bugetul local. Promit să vă ţin la curent în legătură cu finalizarea proiectelor începute şi demararea noilor lucrări, toate aceste fiind accesate doar în mandatul meu de primar”, menţionează Nicoale Vrâncean, omul faptelor de la Josenii Bârgăului.

 

 

 

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5