PNL Bistrița cere demararea unui referendum ! Vezi pentru ce !

Pentru a rezolva rapid și definitiv situația Stadionului “Jean Padureanu” din Bistrița, Organizația Municipală PNL Bistrița, propune consultarea rapidă a bistrițenilor prin REFERENDUM.

Locuitorii municipiului Bistrița vor trebui să decidă dacă, acest stadion, simbol al orașului și motiv de mândrie pentru oricine, merită să fie salvat.

Primăria Municipiului poate rezolva această problemă, dar tărăgănează luarea unei decizii din frică, nepăsare sau poate, de ce nu, din complicitate.

Soluții există, bani de asemenea, dacă analizăm cifrele, nu este o afacere păguboasă, din contră.

PNL, crede că timpul vorbelor a trecut și trebuie trecut la fapte. De aceea, cerem primarului municipiului Bistrița, Ovidiu Crețu să propună, în conformitate cu legea nr. 5/2000, organizarea unui referendum local, cu o singură întrebare:

Vreți ca Municipiul Bistrița să achiziționeze Stadionul Municipal “Jean Pădureanu” ?

Pentru a că această problemă este urgentă, grupul consilierilor PNL  va solicita, la prima ședință de Consiliu Local, ca Primarul Municipiului Bistrița să dispună organizarea acestui referendum.

Cu deosebit respect,

Sorin Hangan

Presedinte

Organziația Municipală Bistrița

a Partidului Național Liberal

Comentarii

20/08/17 11:37
Cititor

Stimate domn, daca nu-i "o afacere paguboasa" atunci de ce au dat faliment si au cazut in "b.uda" , de n-au bani nici sa "bea apa" ?
Fiti domnilor seriosi, ca se azvarlu numai niste bani din fondul public, in detrimentul altor necesitati mult mai urgente decat acest "stadion privat" . A investi in "sport" nu inseamna a se juca fotbat 22 de sportivi ( ca doar aia-s sportivi ) si a sta pe mnargine in peluza ori in tribune, toti ceilalti "scuipatori de semintze " si " recalcitranti " care debiteaza pe gura lor tot felul de injurii si "porcaciuni" ... si inca pe banii nostri publici !
Asa ca lasati-o moale cu referendumul Dvs ca si pe ala se vor cheltui niste bani " moca" ... si cu siguranta rezultatul va fi NEGATIV , ca populatia din Bistrita nu-i atat de "tem.bela" pe cat o credeti !

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5