Plănuiți o vizită în București? Nu ratați locațiile recent deschise, unde puteți savura cea mai bună cafea

Planificarea unei vizite în București trebuie să includă și o listă cu localuri pe care doriți să le încercați.

Din fericire, cu ajutorul tehnologiei, puteți fi la curent cu toate locațiile noi deschise recent în orice oraș al lumii, iar fotografiile vorbesc de multe ori de la sine. Odată deciși asupra locațiilor, trebuie doar să vă pregătiți bagajul și să vă bucurați de vizită, fie că este una cu scop de business, sau o vacanță binemeritată.

Bucureștiul este un oraș activ, care își încântă de fiecare dată cetățenii și turiștii cu localuri noi, unde meniurile și decorurile sunt impresionante. Proprietarii de localuri intră astfel într-o cursă continua de atragere a clienților fideli, localurile cu o poveste puternică în spate fiind printre cele mai căutate, deoarece au un aer autentic, iar oamenilor le place să se simtă speciali când servesc masa, sau se bucură de o băutură caldă aromata.

Pentru ca un local să fie frecventat, este nevoie ca oamenii să se simtă bine primiți și să aibă posibilitatea de a alege dintr-o gamă variată de opțiuni din meniu. De asemenea, elementele de decor, mobilierul, și culorile folosite, sunt cele care vor atrage privirile turiștilor care trec prin fața localului, ori care găsesc în mediul online fotografii frumoase, atractive, care să îi convingă că trebuie să încerce cele mai noi locații din capitală.

Unde își servesc cafeaua turiștii din București?

Cafeaua este cea mai popular băutură caldă, consumată zilnic de miliarde de oameni din întreaga lume. Oricărui turist îi place să savureze o cafea fierbinte, în timp ce își poate plănui următoarea călătorie. Indiferent de locație, prezența cafelei în meniu este un atu, indiferent de oră, deoarece majoritatea oamenilor consumă mai mult de o cafea pe zi.

Cafenelele care se bucură de un număr mai mare de turiști sunt acelea care le pun la dispoziție o serie de avantaje, care se reflectă deseori în profesionalismul personalului și în atenția la detalii. Cea mai nouă cafenea din zona Primaverii - Aviatorilor spre exemplu, Ganesha Caffe Primăverii, oferă clienților băuturi exclusivitate, un meniu variat de cocktail-uri alcoolice și non-alcoolice, ceaiuri, cafea și diverse băuturi de inspirație orientală.

Pe lângă toate acestea, clienții Ganesha Primaverii pot comanda narghilea, iar experiența va fi accentuată de decorul atent ales, care imită perfect atmosfera localurilor tradiționale din Orient, unde muzica, ambianța și mirosul intens de boabe de cafea proaspăt măcinate se îmbină perfect.

Ganesha Caffe Primăverii – cel mai nou local din București

Ganesha Caffe Primăverii este cea de-a treia locație Ganesha deschisă în București. Cea mai recentă cafenea în stil oriental își așteaptă oaspeții cu băuturi specifice Orientului Mijlociu, decoruri desprinse din poveștile cu Aladdin și personal calificat și instruit în prepararea și servirea celei mai bune shisha din oraș.

Numele de Ganesha este inspirat de zeitatea cu același nume, originea acestei cafenele pornind de la legendele vechi, transmise din generație în generație. Experiența savurării unei cafele cu iz oriental se poate petrece chiar în sufletul Bucureștiului, spre deliciul turiștilor dornici să teste cele mai exclusiviste localuri din capitală.

În concluzie, dacă vă planificați o vizită în București, trebuie să încercați una dintre cele trei locații Ganesha, deoarece veți rămâne impresionați de preparatele cu specific turcesc, ambianța relaxantă și decorul ales cu foarte mult bun gust. Vă recomandăm, de asemenea, să faceți o rezervare în prealabil, pentru a vă asigura că prindeți o masă liberă, în special în weekend.

 

Comentarii

06/03/20 09:25
cititor

Mereti numa acolo... ca vedeti voi ... pe dr.acu .

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5