Pietoni în stare gravă după ce au fost loviţi de o maşină, la Bistriţa. Unul din tineri, intubat de SMURD

Doi pietoni au fost loviti de un autoturism, Bistrița, Bulevardul Rebuplicii. Au fost alocate la caz unechipaj de terapie intensivă mobilă SMURD si un echipaj de prim ajutor SMURD din cadrul Detasamentului de Pompieri Bistrița.
Din primele date, tinerii au vârste cuprinse între aproximativ 15 și 20 ani.
Completare: echipajul de terapie intensivă mobilă SMURD a preluat unul dintre pietoni ( în stare grava, prezintă traumatism cranio cerebral grav) l-a intubat și stabilizat în vederea transportarii spre UPU SMURD BISTRITA. Tot la UPU SMURD Bistrița va ajunge și celălalt pieton preluat de echipajul de prim ajutor SMURD, afirmativ conștient, prezintă diferite leziuni și traumatisme.
Conform primelor verificări a rezultat faptul că: un bărbat, în vârstă de 64 de ani, din Bistrița, care conducea un autoturism pe un bulevard din municipiu, a surprins și accidentat doi pietoni, angajați în traversarea regulamentară a străzii, pe trecere pentru pietoni. Unul dintre aceștia are 19 ani și este din Bistrița, celălalt, în vârstă de 25 de ani, este din comuna Cetate.
Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.
Polițiștii Biroului Rutier efectuează cercetări în cadrul unui dosar de vătămare corporală din culpă, urmând ca la finalizarea acestora să stabilească cauza și împrejurările exacte în care a avut loc accidentul.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5