Pieton lovit de mașină, la Săsarm!

Un accident rutier a avut loc, in aceasta dupa-amiază, la Săsarm. Un pieton a fost lovit de mașină. Se pare că victima este in stare de inconștiență. Intervin un echipaj de prim ajutor și echipajul de terapie intensiva mobilă SMURD.

Victima de sex feminin este în stop cardio-respirator. Se aplica protocolul de resuscitare.

După 32 de minute de aplicare a protocolului de resuscitare, organismul femeii în vârstă de aproximativ 80 de ani a răspuns manevrelor aplicate de catre paramedicii beclenari, astfel ca a fost predată cu semne vitale, echipajului de terapie intensiva mobilă SMURD, anunță ISU BN
"În această după-masă, polițiștii rutieri din Beclean și cei ai Secției 4 au intervenit ca urmare a unui accident rutier care a vrut loc pe drumul național 17D, în localitatea Săsarm.

Conform primelor date, o femeie în vârstă de 80 de ani, din Săsarm, care ar fi încercat să traverseze strada, a fost accidentată de un autoturism care era condus de un bărbat din Sângeorz-Băi. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

În urmă accidentului, pentru aproximativ 40 de minute, drumul a fost blocat, iar în aceste momente se circulă alternativ, pe o bandă, iar circulația este dirijată de polițiștii rutieri", informează IPJ BN.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5