Piaţa din faţa Palatului Culturii, din nou în reparaţii

Piaţa din faţa Palatului Culturii se află din nou în reparaţii. Piatra cubică este rearanjată în aceste zile de către firma care a executat lucrările.
„Sunt mici retuşuri pentru a ajunge la forma finală. În momentul semnării procesului-verbal de recepţie au fost câteva obiecţii şi s-a dat un termen de remediere. Deoarece în ianuarie nu s-a putut lucra, vremea nefiind favorabilă, odată cu încălzirea vremii se retuşează lucrurile în mai multe zone”, ne-a declarat Mihai Ruşti, purtător de cuvânt al Primăriei Bistriţa.

Comentarii

22/03/16 13:55
Vizitator

In mandatul lui Cretu, deviza este: "Doi incarca, doi descarca-noi muncim cu drag". Si asta pentru ca de cativa ani acest primar intoarce pietrele din centrul orasului de pe o parte pe alta neglijand total alte cartiere.
Nu-i singurul loc in care lucrarile de reparatii executate in centrul istoric pe asa-zisele axe turistice se prezinta execrabil.
Este suficient sa faci o plimbare prin Centrul Istoric proaspăt modernizat care ar trebui să facă plăcere oricărui bistriţean sau turist, însă din păcate la investiţia recent finalizată lucrarile au fost făcute de mântuială şi cu materiale de proastă calitate. Încă de la început, la proiectul european de 10 milioane de euro accesat pentru refacerea Centrului Vechi, primarul Cretu si-a bagat coada alegand un pavaj scump din import, dar de proasta calitate dintr-o roca friabila care se sfarama. Si asta, in timp ce la Magura Ilvei , intreprinderea „Andezitul SRL” produce pavaje de foarte buna calitate din andezit, o roca din familia granitului foarte rezistenta la uzura.
Asadar , din cauza unui individ care crede ca el le stie pe toate, în reabilitarea Centrului Vechi al orașului au fost probleme cu pavajul de proasta calitate, care nici macar nu a fost montat corect şi se mişca. De asemenea, capacele de canal au ruginit, coşurile de gunoi – care au rezistat distrugerilor – la fel. Dupa nici măcar o vară și o iarnă ușoară toată investiția din bani europeni a fost compromisa, iar acum, piatra cubică se sfărâmă de-a dreptul, bucăţile de pavaj cu emblema oraşului s-au fisurat, multe coşuri de gunoi au fost distruse şi stâlpişorii de beton s-au înclinat şi nu mai au mult până cad cu totul. Bistriţenii care trec zilnic prin Piaţa Mică, fie pe jos sau cu maşina, spun că pe zi ce trece dalele se mişcă tot mai tare şi că mai nou acest lucru se simte chiar şi sub roţile maşinilor. Si cu toate astea, primarul Cretu care se lauda ca a supravegheat personal lucrarile, se declara multumit de calitatea acestora in ptoportie de 95%. Probabil prin ochelarii sai se vede altfel decat vad bistritenii.
In orice caz cu inca un mandat „Cretu” la primarie, se alege praful de Bistrita.

22/03/16 20:41
ganditorul

CONTINUARE AMENAJARE PISTA BICICLETE

Acum vremea este destul de buna, asa ca se pot continua lucrarile la magistrala pentru biciclete de ''Zi cu Zi'' de pe strada Drumul Cetatii.

Acum acolo este ca un sant intre sosea si trotuar care incurca cam pe toata lumea.

Pe bicilisti ii incurca pentru ca acolo este plin de gropi si de guri de canal si astfel circula tot pe sosea.

Iar pe conducatorii auto ii incurca fiindca trebuie sa ocoleasca biciclisti care circula pe sosea.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5