Peste 800.000 lei pentru extinderea rețelei de canalizare de la Salva, prin PNI "Anghel Saligny"

Ministrul Adrian-Ioan Veștea a semnat 50 de noi contracte de finanțare prin Programul Național de Investiții ”Anghel Saligny”. ”Încă de la începutul mandatului meu, mi-am propus să am o relație directă cu toate autoritățile locale pentru a găsi împreună oportunități de finanțare și pentru a remedia problemele întâmpinate în implementarea proiectelor. Încurajez toți edilii să gândească proiecte integrate, care să răspundă nevoilor comunităților pe care le reprezintă, și să acceseze fondurile pe care Ministerul Dezvoltării le pune la dispoziție prin programele pe care le coordonează”, a precizat ministrul Dezvoltării.
Contractele, în valoare totală de 530.350.791,44 de lei, au fost semnate, la sediul MDLPA, împreună cu o parte dintre beneficiarii proiectelor, și vizează atât modernizarea infrastructurii rutiere, cât și înființarea sau extinderea unor sisteme de alimentare cu apă potabilă, de canalizare și a unor stații de epurare.
Pe listă figurează și comuna Salva, cu proiectul "Extindere rețea canalizare în localitatea Salva, strada Năsăudului, comuna Salva", cu o valoare de 862.516,54 lei.
"Împreună cu domnul ministru Bogdan Gruia Ivan i-am fost alături d-l primar al comunei Salva, Gheorghe Onul. Lucrările necesare rezolvării canalizării pentru comunitatea Salva pot începe întrucât a fost obținută finanțare de peste 800.000 lei. Felicitări, domnule primar Gheorghe Onul! Felicitări tuturor celor care v-ați implicat în acest proiect!", a transmis secretarul de stat Monica Săsărman.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5