Peste 8000 de persoane, verificate de polițiști în ultimele 24 de ore, la intrarea/ieșirea din Bistrița. S-a lăsat cu sancţiuni

*IPJ BN: ACȚIUNI DE PREVENIRE A RĂSPÂNDIRII ȘI LIMITARE A INFECTĂRII CU VIRUSUL SARS COV-2*

Peste 8000 de persoane au fost verificate de polițiști în ultimele 24 de ore, în cadrul filtrelor amplasate la intrarea/ieșirea din municipiul Bistrița și localităților componente, dar și în cadrul acțiunilor punctuale organizate, fiind constatate peste 130 de încălcări ale normelor legale._

În ultimele 24 de ore, în zonele carantinate, polițistii, împreună cu jandarmi și polițiști locali au acționat în sistem integrat, atât în cele 7 filtre amplasate la intrarea în/ieșirea din localitățile carantinate, cât și prin verificări și controale în interiorul acestora, pentru a ne asigura că bistrițenii respectă toate măsurile de protecție impuse.

De asemenea, au fost organizate și desfășurate alte 17 acțiuni punctuale, în sistem integrat, împreună cu Inspectoratul Județean de Jandarmi, Inspectoratul pentru Situații de Urgență, polițiști locali și reprezentanţi ai altor instituții cu atribuții de control, fiind vizate, în special, zonele aglomerate, din mediul urban şi rural, mijloacele de transport în comun, pieţele și marile magazine.

Astfel, au fost verificate 194 de societăți comerciale sau persoane fizice autorizate, în 166 de locații, cu privire la respectarea măsurilor organizatorice specifice, a programului de lucru și în privința respectării măsurilor de protecție de către personal și clienți. De asemenea, 159 de autovehicule au fost oprite pentru control și verificate, dintre care 40 de mijloace de transport în comun.

Ca urmare a neregulilor constatate, pentru nerespectarea prevederilor Legii 55/2020, poliţiştii bistrițeni și cei locali au aplicat 133 de sancțiuni contravenţionale, în valoare de 33.100 de lei. Dintre acestea, 92 de  sancţiuni au fost aplicate ca urmare a nerespectării măsurilor de protecţie individuală și 41 de sancțiuni au fost aplicate persoanelor care nu au respectat interdicțiile privind deplasarea/libera circulație.

*Suntem la datorie pentru siguranța și sănătatea comunității, vă rugăm să respectați restricțiile și regulile impuse.*

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5