Peste 60% dintre alegatorii din Rebra s-au prezentat la urne!

Potrivit datelor centralizate pe site-ul https://prezenta.roaep.ro/, la Rebra au votat 1279 persoane, dintre care 1216 inscrise in listele electorale permanente, 19 votanti pe liste suplimentare si 44 cu urna mobila.

Prezenta la vot a fost de 61.07%, asta dupa ce la alegerile din 27 septembrie, a fost de 48,66 %, la inchiderea urnelor.

S-a votat pe un singur buletin de vot, rebrenii avand de ales intre cei doi candidati aflati la egalitate, dupa alegerile din 27 septembrie, cand fiecare si-a adjudecat cate 423 voturi.

La ora 21.00, procesul electoral la cele 2 secții de votare constituite s-a încheiat, pe parcursul zilei nefiind înregistrate incidente electorale de natură penală sau contravențională.

Până la finalizarea procesului de vot au fost  primite în total 20 de notificări prin SIMPV - Sistemul Integrat de Monitorizare a Prezentei la Vot, privind neînscrierea pe listele electorale permanente a unor cetățeni, toate cele 20 de notificări fiind infirmate.

În continuare, polițiștii și jandarmii se vor afla în teren pentru menținerea și asigurarea ordinii și siguranței publice, precum și prevenirea oricăror încălcări ale legii.

Le mulțumim cetățenilor care în timpul exercitării dreptului de vot au dat dovadă de responsabilitate și au respectat prevederile legale., transmite Crina Sârb, purtător de cuvânt al Poliției județene.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5