Peste 400 de sancţiuni contravenţionale, aplicate de poliţişti în ultimele cinci zile

           Nu mai puţin 21 de infracţiuni au fost constatate şi peste 400 de sancţiuni contravenţionale au fost aplicate în cadrul acţiunilor desfăşurate în perioada 25-29 iulie a.c. pe raza judeţului Bistriţa- Năsăud, anunţă Inspectoratul de Poliţie Bistriţa-Năsăud.

„Întrucât se înregistrează un aflux de persoane care se întorc în ţară în cursul acestor luni pentru a-şi petrece concediul de odihnă, 224 de poliţişti din cadrul Structurilor de Ordine Publică, Poliţie Rutieră, Investigaţii Criminale, Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase, Acţiuni Speciale, Poliţie Transporturi şi alte structuri au acţionat, în sistem integrat, în vederea depistării, identificării şi tragerii la răspundere a celor care, prin conduita lor, încalcă prevederile legale şi pentru asigurarea climatului de siguranţă publică.

Astfel, poliţiştii bistriţeni au desfăşurat 18 acţiuni şi au efectuat 2 filtre, în urma activităţilor desfăşurate fiind constatate 13 infracţiuni de natură judiciară, 6 la regimul circulaţiei şi 2 infracţiuni de alt gen, dintre care 4 în flagrant delict”, se arată în comunicatul remis redacţiei.

Potrivit Poliţiei bistriţene, au fost aplicate 437 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 99.752 de lei, fiind confiscate bunuri în valoare de 919,20 lei.

Astfel, pe parcursul celor cinci zile, au fost aplicate 66 de sancţiuni privind faptele de încălcare a normelor de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice, şi 366 de sancţiuni, ca urmare a încălcării normelor O.U.G. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice. De asemenea, au fost reţinute în vederea suspendării 10 permise de conducere şi au fost retrase 15 certificate de înmatriculare. 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5