Peste 330 de poliţişti bistriţeni, la datorie, în minivacanţa de 1 Mai

sursa: IPJ BN

În perioada 1-3 mai a.c., în contextul Zilei Internaţionale a Muncii şi Zilei Internaţionale a Tineretului, 338 de poliţişti vor acţiona în vederea asigurării unui climat corespunzător de ordine şi siguranţă publică şi pentru prevenirea comiterii de fapte antisociale, în special în staţiunile turistice şi în zonele de agrement.

 

Pe raza judeţului Bistriţa-Năsăud 112 poliţişti din cadrul Structurilor de Ordine Publică, Poliţie Rutieră, Investigaţii Criminale, Investigare a Criminalităţii economice, Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase şi Acţiuni Speciale vor acţiona zilnic în perioada 1-3 mai a.c.

Astfel, poliţiştii vor fi prezenţi pe căile de acces ce converg spre staţiunile turistice, pe principalele drumuri naţionale, în punctele cu risc crescut de producere a accidentelor şi la orele cu trafic intens, pentru prevenirea producerii accidentelor de circulaţie şi a blocajelor rutiere, precum şi pentru fluidizarea traficului rutier.

Se va acţiona pe timpul desfăşurării unor manifestări de amploare sau activităţi de agrement, în vederea menţinerii unui climat de normalitate, prevenirii şi combaterii furturilor, precum şi a infracţiunilor cu violenţă, comise în zona barurilor, a discotecilor şi a altor locuri pretabile comiterii unor fapte antisociale.

Vor fi desfăşurate acţiuni, în sistem integrat, pentru combaterea infracţionalităţii stradale, a traficului şi consumului de droguri, proxenetismului şi identificarea persoanelor urmărite în temeiul legii.

 

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud vă urează să aveţi parte de o minivacanţă lipsită de evenimente!

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5