Peste 30 de poliţişti vor acţiona pentru un bacalaureat în siguranţă

Peste 30 de polițiști acționează suplimentar, pentru desfăşurarea în condiții de liniște și siguranță a examenului național de Bacalaureat, anunță Inspectoratul de Poliție Bistrița-Năsăud.

Astfel, pe durata examenului național de Bacalaureat, 31 de poliţişti vor acționa, zilnic, suplimentar faţă de activităţile dispozitivelor curente din teren.

"Din totalul efectivelor suplimentare care asigură măsurile de ordine în zona unităţilor de învăţământ, 21 de poliţişti sunt de la structurile de ordine publică, iar 8 sunt poliţişti de la rutieră, restul fiind de la alte structuri ale Poliției Române. Echipajele din teren vor acţiona pentru a depista şi lua măsurile legale faţă de persoanele care, prin comportamentul sau activităţile pe care le desfăşoară, afectează climatul de siguranţă publică. În acest sens, cele 7 centre de examinare sunt incluse în itinerariile de patrulare ale polițiștilor", precizează inspectorul Virginia Roşca, purtător de cuvânt al Poliţiei bistriţene.

De asemenea, poliţiştii rutieri vor acţiona pentru fluidizarea traficului rutier, prevenirea accidentelor rutiere, precum şi a ambuteiajelor.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5