Peste 200 de social-democraţi bistriţeni au primit cardul de membru! Deputatul Daniel Suciu: Un mare MULŢUMESC fiecăruia!

Social-democraţii din Bistriţa s-au întâlnit joi, într-un eveniment intern ce face parte din proiectul de reconstrucţie al Organizaţiei Municipale a PSD, la Centrul Cultural Dacia. Cu acest prilej au fost înmânate cardurile ce atestă calitatea de mebru. Preşedintele PSD BN, Radu Moldovan, Camelia Tabără - preşedintele Organizaţiei de Femei a PSD BN, deputatul Bogdan Ivan,  secretarul executiv al PSD BN - Romeo Florian au fost alături de echipa de conducere a PSD Bistriţa - preşedinte Andrei Koyuk şi preşedinte executiv - deputatul Daniel Suciu. 

"Cea mai importantă calitate sau funcție în partidul nostru este cea de membru. Asumat, implicat și parte a unei echipe ce devine din ce în ce mai puternică. Astăzi, peste 200 dintre colegii noștri, mai vechi sau mai noi, au primit personal #cardul de membru al #PSDBistrita, în total până acum aproape 500 au acest semn al apartenței la echipa noastră. Și nu e decât începutul. Iar eu nu pot decât să fiu mândru că sunt colegul lor și că munca noastră din ultimele luni dă roade. Dragi colegi, un mare #MULTUMESC fiecăruia!", a transmis deputatul Daniel Suciu.

Comentarii

31/03/23 17:01
Nomenclaturistu'.

Desigur că sunt foarte mulți care gândesc să se implice. Pentru binele cetățenilor dar mai ales pentru binele lor și de aceea ,,dau năvală" la partidul dovedit ca cel mai hârșâit întru obținerea avantajelor pentru membrii săi și implicit a favoriților acestora. Numai așa pot să primească o felie de cașcaval din bunătățile de orice fel trecute prin mâna lor.

01/04/23 16:40
un cetatean

Si uite-asa se gratuleaza pesedistii ca au mai inregistrat o victorie impotriva societatii. Dar si-au castgat cativa votanti, deci pastrarea sinecurilor este asigurata, si asta conteaza. Tara si cetatenii.....nu intra in sfera preocuparilor lor!

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5