Peste 180 de poliţişti, la datorie de Rusalii

În perioada 22 – 24 iunie a.c., cu ocazia sărbătoririi Rusaliilor în medie zilnic, peste 180 de poliţişti de la ordine publică, rutieră, transporturi, investigaţii criminale, combaterea criminalităţii organizate şi investigarea fraudelor vor acţiona în Bistriţa-Năsăud, anunţă Inspectoratul de Poliţie Bistriţa-Năsăud. Astfel, în această perioadă, vor fi constituite 247 patrule de ordine şi siguranţă publică, pedestre şi auto ce vor acţiona pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale.

Aceştia vor îndeplini responsabilităţile obişnuite, necesare asigurării unui climat de ordine şi siguranţă publică, dar vor acţiona şi în cadrul dispozitivelor suplimentare instituite în zona lăcaşurilor de cult sau de desfăşurare a manifestărilor publice circumscrise acestei sărbători.

De asemenea, au fost luate măsuri pentru prezenţa activă pe căile de acces ce converg spre lăcaşurile de cult şi staţiunile turistice, pe principalele drumuri naţionale, în punctele cu risc ridicat de accidente şi la orele cu trafic intens, în vederea fluidizării circulaţiei şi prevenirii evenimentelor rutiere.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5