În coordonarea Esox Spinning,

Peste 150 de saci de gunoaie, “pescuite” de pe Valea Şieului

Mai puţin de 30 de persoane au dat curs invitaţiei celor de la Clubul Esox Spinning pentru a participa la o acţiune de ecologizare a albiei râului Şieu. Totuşi, acest lucru nu i-a dezarmat pe promotorii acţiunii, reuşindu-se colectarea a peste 150 de saci de gunoi menajer.

“Sunt convins ca mulţi cetăţeni din Şieu Cristur vor fi suparţti. Şi cei din Chintelnic vor fi suparaţi. Poate şi cei din Şieu Sfântul. Aceste localităţi nu au putut fi acoperite pentru ecologizare. Au fost prezente doar 29 de persoane iubitoare de natură, doisprezece persoane aparţinând Asociaţiei Esox Spinning Club, patru din partea Partidului Ecologist - însoţite de preşedintele Marius Florin Bălan, cinci localnici din Şieu Măgheruş, şase din Şieu Odorhei şi doi voluntari”, precizează coordonatorul acestui proiect ecologic, Cristian Pătru.

Potrivit acestuia, echipele “eco” au reuşit să colecteze deşeurile de pe parcursul Şieului din localităţile Sărăţel, Arcalia, Chiraleş, Şirioara, Coasta, Şieu Odorhei şi Şintereag, inclusiv “canalul de fugă” de la Sărăţel.

Organizatorii au ţinut să mulţumească pentru sprijinul acordat în derularea acţiunii Primăriei Şieu Odorhei, Primăriei Şieu Măgheruş, firmelor Hobby Star, Ecoprimus şi Codrişor.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5