Peste 1.200 de petarde scoase la vânzare fără drept, depistate de jandarmii bistriţeni

          Miercuri seara, în urma unei acţiuni punctuale desfăşurată în apropierea unui complex comercial din zona Calea Moldovei, jandarmii bistriţeni au depistat un bărbat care comercializa ilegal obiecte pirotehnice. 

"Ca urmare a verificărilor efectuate, jandarmii au găsit asupra persoanei respective 1.050 obiecte pirotehnice, interzise la deţinere şi comercializare către populaţie. Jandarmii au întocmit acte de sesizare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de deţinere de materiale explozive, pe numele lui Dorel C., de 56 de ani din Bistriţa. Materialele au fost predate I.P.J. Bistriţa-Năsăud în conformitate cu prevederile legale în vigoare", menţionaeză mr. Georgeta Caţvan, purtător de cuvânt al IJJ BN.

        Totodată, jandarmii bistriţeni au depistat şi trei minori care ofereau spre vânzare fără drept, în aceeaşi zonă, 180 de articole pirotehnice. În acest caz jandarmii au sancţionat părinţii minorilor cu avertisment scris, pentru neluarea măsurilor necesare privind împiedicarea de la astfel de fapte, în conformitate cu prevederile art. 33, din legea nr. 61 din 1991, privind sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5