Personal din cadrul Spitalului orășenesc Beclean, sprijin pentru SJU Bistrița-Năsăud, în lupta cu noul coronavirus

Nu mai puțin de 10 cadre medicale din cadrul Spitalului orășenesc Beclean au fost detașate la secția ATI din cadrul Spitalului Județean de Urgență Bistrița-Năsăud, pentru a sprijini personalul medical în lupta împotriva infecției de COVID-19.

„Pentru a veni în sprijinul Spitalului Județean în ceea ce privește resursa umana, pentru acesta perioadă, în urma solicitărilor primite, începând cu data de 19.04. un număr de 7 asistenţi medicali și 3 infirmiere din cadrul Spitalului Orășenesc Beclean își desfășoară activitatea prin delegare pe o perioada determinata, în cadrul secției ATI a Spitalului Județean de Urgență Bistrița! Va mulțumim pentru implicare!”, a transmis managerul Bogdan Tușa prin intermediul paginii de facebook a Spitalului din Beclean.

De reținut faptul că Spitalul orășenesc din Beclean nu a fost desemnat spital de sprijin în lupta împotriva noului coronavirus, întrucât unitatea medicală este foarte aproape de Centrul de Recuperare și Reabilitare Neuropsihiatrică Beclean (specificul pacienților fiind persoane vârstnice) și de Secția de Psihiatrie a Spitalului care are în prezent numeroși pacienți internați.

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5