Percheziţii domiciliare la Poienile Zagrei, la tinerii arestați preventiv pentru ultraj

Polițiștii au efectuat marți percheziţii domiciliare pe raza localităţii Poienile Zagrei, la locuinţele celor doi suspecţi arestați prventiv pentru ultraj împotriva unui polițist, în baza mandatelor emise de judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Bistriţa. Despre cei doi tineri existau indicii că ar deţine, fără drept, arme de vânătoare şi muniţie.
„Astfel, la domiciliile acestora au fost depistate patru arme letale cu destinaţia vânătoare confecţionate artizanal, muniţie aferentă, un aparat de ochire tip lunetă, precum şi 4 boabe de substanţă de culoare verde-maroniu, susceptibile a fi droguri. Cu ocazia percheziţiilor domiciliare au fost obţinute date şi informaţii potrivit cărora un alt bărbat, de 47 de ani, din Poienile Zagrei, ar deţine ilegal o armă de foc. Acesta a predat la solicitarea poliţiei o armă neletală, cu aer comprimat, cu destinaţia tir sportiv, pe care o deţinea contrar prevederilor legale”, se arată în comunicatul IPJ BN.
Cercetările sunt continuate pentru identificarea şi tragerea la răspundere penală a tuturor persoanelor implicate în activitatea infracţională.
***
Judecătoria Năsăud a dispus arestarea preventivă pe o perioadă de 30 de zile pentru săvârşirea infracţiunii de ultraj, faptă comisă la data de 6 aprilie a.c. asupra unui poliţist din cadrul IPJ BN faţă de doi tineri, în vârstă de 20 de ani şi 21 de ani, ambii din localitatea Poienile Zagrei.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5