Pensionarii năsăudeni la o seară de divertisment

Pensionarii din Ţara Năsăudului se angajează în acţiuni menite să evite stresul, utile: excursii la locuri importante, istorice, mănăstiri, seri distractiv-recreative, culturale, sport, turism etc.
Deci pe lângă creşterea nepoţilor, mersul la piaţă, statul la cozi pentru achitarea diferitelor taxe şi impozite, mulţi dintre pensionarii năsăudeni au şi o viaţă activă: fac parte din societăţi culturale, participă la spectacole, la lansări de cărţi, activităţi de cenaclu, iar unii sunt în plină putere de creaţie, fiind cronicarii zonei, precum şi activiăţi de socializare, vernisaje de expoziţii, de pictură sau participă la şcoala bunicilor. Conducerea pensionarilor năsăudeni, Grigore Moldovan cât şi Ica Morar şi celelalte persoane din consiliul de conducere încearcă să readucă persoanele de vârsta a 3-a în viaţa socială, activă, prin activităţi cu caracter recreativ şi socio-cultural.
O activitate reuşită sa desfăşurat în data de 28 decembrie 2014 la restaurantul Someşul din Năsăud, unde s-a desfăşurat o seară de divertisment cu program adecvat: concert de colinde, sărbătorirea zilei de naştere a doamnei Floarea Anton, dans, muzică, recitări, momente vesele, concurs de interpretare. S-au declarat câştigători : Liviuţa Istrate şi Ioan Mititean la muzică populară şi la recitări Romulus Berceni cât şi o mulţime de dansatori ce s-au întrecut în paşi de dans.
A fost o seară plăcută cu veselie şi optimism. Felicităm organizatorii.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5