Penitenciarul Bistriţa organizează concurs pentru 13 posturi de agent, un asistent social şi doi medici!

Concurs pentru ocuparea a 13 (treisprezece) posturi vacante de agent operativ - bărbați, 1 (unu) post vacant de ofițer (asistent social) și a 2 (două) posturi vacante de medic specialist/primar (medicină generală/medicină de familie)

 

           Penitenciarul Bistriţa selecţionează candidaţi, în vederea ocupării prin concurs a următoarelor posturi vacante, după cum urmează:

            - 13 (treisprezece) posturi vacante de agent operativ – bărbați;

           - 1 (unu) post vacant de ofițer (asistent social);

- 2 (două) posturi vacante de medic specialist/primar (medicină generală/medicină de familie).

 

Condiţiile pentru participarea candidaţilor, documentele necesare înscrierii,  bibliografia şi probele de concurs se pot studia pe pagina web: https://anp.gov.ro/penitenciarul-bistrita/, secțiunea carieră – concurs din sursă externă.

Termenul limită de depunere a dosarelor de candidat este 28.04.2023 ora 15.00, pentru posturile de agent operativ, 02.05.2023 ora 15.00, pentru postul de ofițer (asistent social) și 26.04.2023 ora 15.00 pentru posturile de medic.

Informaţii suplimentare se pot obţine de la structura de resurse umane din cadrul Penitenciarului Bistrița, telefonic la nr. 0263238175, interior 107 sau prin e-mail la adresa [email protected].

 

Comisar șef de poliție penitenciară Cosmin PĂRĂUAN

Purtător de cuvânt

PENITENCIARUL BISTRIŢA

 

 

 

 

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5