Pe ce străzi vor fi înlocuite contoarele vechi ale Aquabis în această săptămână!

Procesul de înlocuire a celor 11000 de contoare clasice cu contoare de ultimă generație continuă. În această săptămână, o parte din echipe se vor afla pe străzile anunțate anterior, și anume, pe General Grigore Bălan, General Eremia Grigorescu și Aleea Greuceanu pentru schimbrea contoarelor la toate locațiile de consum la care încă nu s-a ajuns. Următoarele străzi vizate pe care vor interveni pentru demontarea contoarelor vechi, respectiv montarea celor noi sunt: Drumul Dumitrei Vechi, Ion Minulescu, Vasile Conta, C. R. Vivu, Vasile Lupu, Aleea Pandurilor, Tudor Vladimirescu, Drumul Cetății, Simion Mândrescu, Drumul Dumitrei Nou, Lucian Valea, Primăverii, S. E. Pașcu, Intraraea Caisului, Constantin Pavel, Aleea Nucului.
Reamintim faptul că procesul de montare a apometrelor de ultimă generație face parte din proiectul „Digitalizarea infrastructurii de apă și apă uzată a operatorului regional în municipiul Bistrița – contorizare inteligentă”, care a fost demarat la începutul lunii iunie.
Pentru nelămuriri și informații suplimentare, vă stăm la dispoziție la numărul de telefon 0263 214 014 sau la numerele serviciului de dispecerat 0263 213 117 / 0372 742 478.

Conducerea Aquabis

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5