Pavel Someşan, manager: Agrosem Bistriţa comercializează seminţe de calitate, certificate

Rep.: - D-le director, o primă întrebare. De când funcţionează firma pe care o conduceţi?

Pavel Someşan: - Unitatea noastră are o veche tradiţie în domeniu. A fost înfiinţată în anul 1972, obiectul ei de activitate fiind producerea şi comercializarea seminţelor de legume, cereale, cartofi etc. De atunci am rămas aceeaşi unitate pusă la dispoziţia agricultorilor fermieri.

Rep.: - Se apropie primăvara şi, ca atare, am dori să ne spuneţi ce seminţe comercializaţi şi la ce să se aştepte fermierii?

P.S.: - Ne-am aprovizionat din timp cu tot ceea ce este necesar unui fermier. Dispunem, în prezent, de seminţe de legume, cartofi, plante furajere, cereale păioase şi prăşitoare etc.

Rep.: - Judeţul nostru este unul zootehnic şi, ca atare, crescătorii de animale sunt interesaţi de seminţele pe care le pot procura de la Agrosem.

P.S.: - Avem o gamă foarte variată de seminţe de plante furajere: trifoi, lucernă, parcetă, lolium, sfeclă furajeră, ierburi pentru cosit etc.

Rep.: - Să revenim la cartofi. Avem certitudinea că aceştia întrunesc toate condiţiile de calitate şi germinaţie?

P.S.: - Cu siguranţă, fiindcă vreau să subliniez că avem contract încheiat cu ferme specializate în cultura cartofului din judeţul Harghita, care ne garantează calitatea ireproşabilă a acestora. De altfel, aş dori să precizez că şi seminţele de legume provin numai de la staţiunile de cercetare în domeniu, precum şi din import. Ca atare, invităm pe legumicultori să apeleze la unităţile noastre, având garanţia calităţii seminţelor.

Rep.: - Cum recunoaştem că un plic cu seminţe de legume provine de la Agrosem Bistriţa?

P.S.: - Este foarte simplu, şi îi invităm pe cumpărători să fie foarte atenţi atunci când cumpără smeinţe. Plicurile sunt certificate, sunt datate, cu termen de valabilitate cu specia şi soiul, ca atare, există garanţia că seminţele sunt de cea mai bună calitate.

Rep.: - Care ar fi unităţile de unde cumpărătorii îşi pot procura aceste seminţe?

P.S.: - În primul rând, de la sediul nostru din Bistriţa, Calea Moldovei, nr. 17D (lângă Cibela), telefon 0263.211574 sau 0742.355943, zilnic, între orele 8-17.00, sâmbăta 8-13, sau de la unităţile următoare: SC Flacăra Bistriţa (Cibela), SC Conmar (lângă Francesca), Farmacia Veterinară Gară, Magazin legume-fructe Calea Moldovei (vizavi de Han), Magazin legume-fructe (Împăratul Traian), în pieţele din Bistriţa şi Năsăud, precum şi la magazinele săteşti din judeţ.

Rep.: - Ce alte produse comercializaţi prin Agrosem?

P.S.: - Cum aminteam şi mai înainte, seminţe de porumb (Pionier, Turda), ovăz, bulbi de flori, butaşi de trandafiri, viţă de vie, mure, zmeură, agrieşe, afine etc. De asemenea, punem la dispoziţie substanţe pentru combaterea bolilor şi dăunătorilor, respectiv, insecticide, fungicide. În acelaşi timp, fermierii îşi pot procura îngrăşăminte chimice în cantităţile solicitate. În încheiere aş dori să invit pe fermierii mai mari sau mai mici din judeţ să apeleze la firma Agrosem, fiindcă aceasta oferă garanţia unor seminţe certificate şi de înalt randament şi productivitate.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5