Paul Ştir: În perioada următoare, Căianu Mic va deveni singura comunã din judeţul Bistriţa-Năsăud cu toate drumurile şi străzile asfaltate!

La Căianu Mic se lucrează intens la modernizarea celor 46 de străzi de pe raza comunei, primarul Paul Ştir fiind prezent pe şantiere pentru a monitoriza stadiul lucrărilor. În fapt, administraţia locală are în implementare două proiecte importante de infrastructură rutieră, unul finanţat de Guvernul României prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală, în valoare de peste 5,7 milioane lei, şi un altul prin fonduri europene, prin Programul Naţional de Dezvoltare Rurală 2014-2020, în valoare de aproximativ un milion de euro.

         „Din nou pe şantiere! Dezvoltarea infrastructurii rutiere este o prioritate pentru administraţia locală a comunei Căianu Mic! Se munceşte intens la asfaltarea celor 46 de străzi din întreaga comună! Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, în perioada următoare, vom deveni singura comună din judeţul Bistriţa-Năsăud cu toate drumurile şi străzile asfaltate! Comuna Căianu Mic - o comunitate unită, o comunitate puternică, o comunitate care reuşeşte!”, declară primarul Paul Ştir.  

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5