Patru acoperişuri, luate de vânt la Teaca. 40 de gospodării inundate la Monor

În urma fenomenelor meteorologice din seara zilei de 19.06.2016, în județul Bistrița – Năsăud s-au înregistrat următoarele pagube:
În localitatea Teaca, patru acoperişuri de case de locuit şi al unei ferme de animale au fost afectate şi 43 de copaci căzuţi. A intervenit Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Teaca, cu voluntarii din structura proprie.
În localitatea Valea Vinului, comuna Rodna, două drumuri comunale au fost afectate, Valea Vinului a fost rupt pe o dstanţă de 10 m şi Valea Mare a fost erodat pe o distanţă de 600 m. Pentru remedierea situaţiilor şi decolmatarea unui podeţ înfundat, a intervenit SVSU Rodna.
În localitatea Monor, situaţia la această oră arată faptul că au fost afectate 40 de gospodării (15 case şi 25 de beciuri). Pentru sprijinirea populaţiei, echipaje din cadrul Detaşamentului de Pompieri Bistriţa au acţionat în cursul zilei de astăzi, iar la această oră misiunile de sprijinirea populaţiei continuă în această locaţie.
În continuare, Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Bistriţa – Năsăud monitorizează situaţia din teren şi alocă resursele necesare sprijinirii populaţiei în situaţiile în care se impune, iar informările ulterioare, primite de la Comitetele Locale pentru Situaţii de Urgenţă, sunt centralizate şi analizate permanent.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5