Paşapoarte: În primele opt luni, au fost eliberate aproximativ 21.000 de paşapoarte. Din 1 septembrie, se trece la program normal de lucru

În județul nostru, nu mai puţin de 20.883 de pașapoarte au fost eliberate în perioada ianuarie – august 2018, cu 26,8% mai mult decât în aceeași perioadă a anului 2017, informează Instituţia Prefectului Bistriţa-Năsăud.
 

„Cu această ocazie, ținem să-i felicităm pe colegii noștri de la Serviciul Public Comunitar pentru Eliberarea și Evidența Pașapoartelor Simple. În perioada de vârf, reprezentată de lunile iulie și august, serviciile publice comunitare de eliberare a pașapoartelor au avut program prelungit de lucru cu publicul.  Începând cu data de 1 septembrie a.c., programul de lucru cu publicul va reveni la normal, respectiv în intervalul orar 08.30-16.30, de luni până vineri, cu mențiunea că într-una dintre aceste zile ghișeele de primiri și eliberări documente vor funcționa în intervalul 08.30-18.30”, se mai arată în informare.

Cetățenii au la dispoziție și mai multe modalități de plată a taxelor pentru eliberarea pașapoartelor: la casieriile unităților CEC Bank; prin mandat poștal la orice Oficiu Poștal; on-line, în sistem internet banking, prin virament către conturile deschise de Instituțiile Prefectului; de la orice bancă la care cetățeanul are deschis un cont bancar, prin virament către conturile deschise de Instituțiile Prefectului; la casieriile deschise în sediile Instituțiilor Prefectului din fiecare municipiu reședință de județ, respectiv municipiul București.

Pentru depunerea cererilor de pașapoarte, este nevoie de programare on-line pe site-ul www.epasapoarte.ro, caz în care persoanei i se va comunica o oră la care să se prezinte la ghișeu, timpul de așteptare fiind zero.

 


 

 

 

 

Comentarii

03/09/18 10:10
Nasaudean

Ma da nu se mai termina cu prostia asta de la pasapoarte odata ?! Daca tot suntem membrii in ( M ) UE ... de ce nu li se elibereaza buletine ( carti de identitate ) si celor de sub 14 ani... sa poata circula cu ele si nu neaparat pasapoarte, care costa mult mai mult si procedura este mult mai complicata , ca banuiesc faptul ca de aia se inghesuie asa tare lumea la aceste ghiseie ... ?

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5