Părvean cu permisul anulat şi rebrean fără permis, la volan

Comunicat IPJ BN

La data de 15 iunie a.c., polițiștii din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Năsăud în timp ce efectuau activități de supraveghere și control pe Drumul Județean 172B, pe raza localității Rebra au oprit în trafic un autoturism.

La volan a fost identificat un tânăr de 24 de ani din Parva. În urma verificărilor efectuate de către polițiști s-a constatat faptul că șoferul are permisul de conducere anulat.

Tânărul a fost testat și cu privire la consumul de alcool, rezultatul fiind negativ.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Năsăud în cadrul unui dosar penal întocmit cu privire la infracțiunea de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

***

La aceeași dată, polițiștii din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Năsăud au oprit pentru control, pe raza localității Rebra, un alt autovehicul.

La volan a fost identificat un bărbat de 40 de ani din Rebra.

În urma verificărilor efectuate de către polițiști s-a constat faptul ca autoturismul este radiat din circulație de autoritățile spaniole, de la finalul anului 2020. Totodată, cu privire la șofer, polițiștii au stabilit faptul că acesta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Năsăud sub în cadrul unui dosar penal întocmit cu privire la infracțiunile de punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5