Pârtia Cocoş a fost redeschisă. Câteva zeci de persoane s-au bucurat de condiţii excelente pentru schiat

         Pârtia Cocoş a fost redeschisă marţi dimineaţa, de la ora 9,  urmând să funcţioneze după programul stabilit anterior. Luni, pârtia a fost primenită, asta şi cu ajutorul ninsorilor care au căzut, fiind făcută şi revizia telescaunului, demers obligatoriu la 10 zile. Numai în primele ore ale zilei, zi de lucru pentru mulţi dintre noi, iar elevii sunt la şcoală, au fost vândute 70 de cartele.

De altfel, în primele cinci zile de funcţionare, peste 2800 de tichete de acces la telescaun au fost achiziţionate de către bistriţeni, mizându-se şi în continuare pe un aflux mare de persoane, mai ales pentru nocturnă şi în weekend.

         Trebuie remarcat faptul că pârtia Cocoş este o „pârtie şcoală”, aşa cum a fost încă de la început intenţia autorităţilor, de iniţiere a copiilor şi a generaţiilor viitoare în acest frumos sport. Oricum, atât condiţiile, cât şi tarifele sunt foarte bune pentru ceea ce-şi propune pârtia Cocoş, şi anume un stil de viaţă sănătos, de distracţie şi de petrecere frumoasă, în familie, a timpului liber. Schiorii experimentaţi şi cu dare de mână pot opta pentru toate celelalte pârtii din ţară, dar şi pentru cele din străinătate. În anii care vor urma, cu siguranţă, atât administraţia municipală, cât şi firma care întreţine pârtia vor căpăta experienţă, pentru că, în comparaţie cu staţiunile turistice din proximitate, sunt zeci de ani de recuperat.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5