Bistriţeanul Ovidiu Danci joacă tare la Bucureşti!

Parodie de zile mari, Oana a fost Vadim, iar Ovidiu Danci a fost Zăvo

Parodie de zile mari la cancan TV! Zăvo şi Tribunul pe prima confruntare pe viaţă şi pe moarte! Vadim a fluturat steagul iar Oana a căzut din nou în platou!
Acuzaţiile incredibile ale Oanei Zăvoranu potrivit cărora CV Tudor ar fi încercat să o violeze l-au stârnit pe tribun. El a negat cu vehemenţă acuzaţiile vedetei care însă nu a lăsat garda jos şi a sărit şi mai tare la gâtul tribunului.

Aşa că Oana Zăvoranu s-a lăsat folosită într-o reconstituire a evenimentelor descrise de ea, în exclusivitate pentru CANCAN TV, emisiune difuzată de luni până joi, de la ora 22.00, la ACASĂ TV. Deghizată în Corneliu Vadim Tudor, bruneta a făcut un show de milioane în studioul emisiunii!

"În această seară am să demontez tot ce spune prostituata Oana Zăvorau. Noi suntem un partid sărac. Eu am venit cu Biblia în această seară pe care jur să spun adevărul. Aş fi putut să jur pe roşu, dar n-am s-o fac. Am venit să desfiinţez toate năpârcile, toţi jidanii, toate curvele! Dacă Oana e vai de steaua ei, de pe Valea Vergului. Artene, vezi că am şi dosarul cu divorţul tău. Voi nu înţelegeţi că asta este o nulitate! Ca şi coana mă-sa! Am la mine nişte ouă binefăcătoare, nu cum a spus paraşuta asta, prostituata asta!" a urlat, precum Vadim, Oana Zăvoranu.

Iar rolul Oanei a fost interpretat cu mare succes de fostul concurent de la Dansez pentru Tine, Ovidiu Danci. Scandalul a ajuns pe culmi de nebănuit şi injuriile au curs cu nemiluita.
Printre căzături bruşte ale falsei Oana Zăvoranu şi spart de ouă ale falsului Vadim, s-au strecurat şi momente tensionate de-a dreptul, cei doi interpreţi fiind la un pas să îşi smulgă părul din cap unul altuia.
Imagini pot fi văzute aici:
http://www.cancan.ro/showbiz/showbiz-intern/incredibil-credeai-le-ai-vaz...

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5