Parlamentarii PSD nu vor participa la votul de învestitură al Guvernului Orban 2

Comunicat dd presa

Decizie CEXN PSD! Parlamentarii PSD nu vor participa la votul de investitură al guvernului Orban 2. Vor fi la muncă, la grupurile parlamentare, dar nu vor asigura cvorumul pentru validarea ori invalidarea de către plenul Parlamentului a guvernului Orban 2.
PSD nu poate fi părtaș la circul, la mascarada politică declanșată de Iohannis și de PNL.

Iohannis și PNL sunt singurii responsabili de criza politică actuală.
Ei și-au dorit anticipate cu orice chip. Ei au aruncat țara-n criză.
Ei trebuie să-și asume exclusiv întreaga responsabilitate.

E absolut ridicol ca cineva să pretindă PSD să vină la votul guvernului Orban2 de vreme ce liberalii înșiși au decis în forurile de conducere să NU-L susțină pe premierul Orban și nici să acorde votul de învestitură guvernului său.

Vor anticipate? E strict problema lor.
A lui Iohannis și a PNL!

Concluzia e simplă: și-au dorit guvernarea și acum, când o au, în loc să guverneze nu știu cum să fugă de responsabilitate!

Comentarii

21/02/20 09:33
cititor

Asa ne trebuie, daca nu vrem sa modificam Legea electorala si diasporei sa-i fie interzis a vota prin strainatati pentru Romania pe care au parasit-o .
Toti cei care vor sa voteze, sa fie inscrisi pe niste liste inainte cu cel putin 60 de zile, la primariile locului unde cei cu drept de vot au domiciliul si daca au locuit, muncit in Romania si contribuit aici acasa cu bani la fondurile de salarii, pensii si asistentza sociala cel putin in ultimul an preelectoral .
Cu aceasta diaspora, nea-m ales pe cap cu un presedinte care face politica incalcand Constitutia si care ne-a invrajbit agatzandu-ne deolalta pe cei de stanga cu cei de drepata, dorindu-si Guvernul Mariei Sale , nefiind al " tuturor romanilor " .
De fapt, este presedintele PNL-ului si al diasporei care ar trebui sa-si vada de lungul nasului si sa voteze ei acolo unde au plecat si unde contribuie cu bani, NICIDECUM PTR ROMANIA pe care au parasit-o si dusi raman pe veci , lasandu-si aici in Romania plozii, betegii, nimu.rugii si batranii... pe capul nostru si al banului nostru public, ei necontribuind aici cu absolut nimic .
Cine este de vina, daca cei care sunt la putere nu modifica aceasta lege electorala de tot c*catul ? Eu as interzice cu desvarsire sa voteze cine este plecat din tzara si as da voie sa voteze strainii de tzara, care au rezidenta in Romania, au afaceri aici si aici in aceasta tzara contribuie cu bani la fondurile publice , maidegraba decat diaspora noastra rupta de relitati si care voteaza aiurea si in bataie de joc si care vrea ea sa fie ca in America, Spania, Frantza , sau Germania... dar fara sa contribuie la veniturile statului roman cu absolut NIMIC .

25/02/20 11:18
cititor

CCR-ul a zis " ca nu-i bun Orban 2 "... nicidecum ca n-ar fi bun chiar si 3... si 4... ptr ca oricum hotararile sunt consultative si Domnul Johannis le aplica dupa " Legea Fuhrerului ... " adica atunci cand vrea, cum vrea si dupa cata vreme vrea Maria Sa Imparatul !

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5