Parada anotimpurilor a elevilor clasei I C de la „Lucian Blaga”, găzduită de Biblioteca Judeţeană

În cadrul Săptămânii lecturii pentru copii, Biblioteca Judeţeană „George Coşbuc” – Secţia Împrumut pentru Copii i-a avut ca oaspeţi pe elevii clasei I C de la Şcoala Gimnazială „Lucian Blaga” din Bistriţa.
Micuţii şcolari îndrumaţi de prof. pentru învăţământul primar Anca Drăgan, însoţiţi de părinţi şi de alte cadre didactice, au prezentat un moment artistic prin care au sărbătorit primăvara. Ulterior, a fost vizionată expoziţia de pictură realizată de elevii de la „Lucian Blaga”, coordonaţi de prof. Alina Oros.
„Biblioteca Şcolii Gimnaziale „Lucian Blaga” derulează proiectul „Parada anotimpurilor” împreună cu elevii clasei I C, care face parte din Calendarul Activităţile Educative Judeţene intitulat „Joaca de-a timpul”. Am prezentat anotimpul „Primăvara”, care are o tradiţie de aproape 10 ani la şcoala noastră, timp în care ne-am strădut să surprindem frumuseţea, bogăţia, culoarea anotimpurile prin versuri, cântece, scenete. Ne-am bucurat foarte tare că Biblioteca Judeţeană ne-a oferit ocazia aceasta deosebită de a prezenta spectacolul aici. (...) Copiii sunt foarte încântaţi, emoţionaţi de prima lor vizită la Biblioteca Judeţeană, de cât e de mare şi de frumoasă biblioteca, deşi ei sunt învăţaţi cu biblioteca pentru că sunt cei mai harnici cititori. Ei vin săptămânal la biblioteca şcolii unde citim poveşti, împărtăşim mesajele educative pe care le duc şi acasă, părinţilor. Aceşti copii de clasa I au o relaţie strânsă cu biblioteca, au deja fişe de împrumut. De aceea, vizita de la Bilbiloteca Judeţeană este cu atât mai importantă pentru elevii noştri”, ne-a declarat Maria Clapa, bibliotecara Şcolii Gimnaziale „Lucian Blaga”.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5