Pactul pentru Bistriţa-Năsăud, deocamdată între Ioan Someşan şi Vasile Borş

Iniţiativa avocatului Ioan Someşan, de semnare a unui Proiect de dezvoltare pe termen scurt, mediu şi lung a judeţului Bistriţa-Năsăud de către toţi competitorii din cursa pentru şefia Consiliului Judeţean, a fost, finalmente, îmbrăţişată doar de candidatul Partidului Democrat Liberal, Vasile Borş, cei doi fiind prezenţi vineri în sala Palatului Administrativ.
În prima fază, cinci candidaţi au anunţat că vor participa la redactarea şi semnarea Pactului pentru Bistriţa-Năsăud, şi anume deputatul Radu Moldovan – USL, Vasile Borş – PDL, Mircea Taloş – PNŢCD, Grigore Iuga - UNPR şi promitorul acestui proiect – avocatul Ioan Someşan.
“În toate programele partidelor politice şi ale candidaţilor se regăsesc puncte comune de interes general. Aceasta a fost motivaţia pentru care am propus acest proiect, dar şi pentru a evita certurile şi, mai ales, renunţarea la unele proiecte care au început, care au studii de fezabilitate, proiectele aprobate şi care apoi nu mai sunt continuate, pentru că cei care ajung la guvernare doreşte să facă altceva, să demonstrze că este mai bun decât predecesorul lui”, a declarat Ioan Someşan. Avocatul bistriţean a menţionat că această iniţiativă va fi susţinută şi după finalizarea alegerilor, tocmai pentru ca proiectele bune să se adune, iar certurile şi acuzele reciproce să înceteze.
Şi candidatul democrat-liberal Vasile Borş a precizat că proiectul ecologiştilor este unul de bun augur. “Campania este cum este, dar după alegeri fiecare, indiferent din ce partid este, trebuie să muncească în interesul cetăţeanului, pentru că fiecare dintre noi reprezentăm un procent din populaţia unei localităţi. Întotdeauna am avut această disponibilitate, şi din funcţia de primar, am reuşit, în folosul cetăţenilor, să aduc liniştea care trebuie în Consiliul Local. Acelaşi lucru se va întâmpla şi în Consiliul Judeţean, indiferent de rezultatul alegerilor”, menţionează Vasile Borş.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5