Pacienţii care ajung la Spitalul Judeţean vor trece printr-o etapă de pretriere, înainte de a intra în unitate

Pentru protecţia personalului medical, aflat acum în primele rânduri, dar şi a pacienţilor, în curtea Spitalului Judeţean de Urgenţă Bistriţa a fost montat un cort unde toţi pacienţii care ajung la Urgenţe sau pentru a se interna sunt verificaţi anterior de a pune piciorul în unitate. 
 
"Una dintre cele mai mari provocări ale situației actuale este protecția pacienților și a personalului medical. Așadar, împreună cu managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Bistriţa,Gabriel Lazany, în colaborare cu ISU Bistrița - Năsăud, am luat o măsură suplimentară de prevenție și am montat la intrarea în Spitalul Județean de Urgență Bistrița, un cort, unde de luni vom organiza o pretriere a pacienților care vin la internare sau se prezintă la Unitatea de Primiri Urgenţe, cu excepția cazurilor grave care vin cu ambulanța 
În continuare, gestionăm la nivel județean situația fără precedent și mă bucur că și azi pot să vă dau acceași veste bună: în județul nostru Nu este niciun caz confirmat de coronavirus. Vă rog să respectați, în continuare, regulile de prevenție și vom trece cu bine și peste această încercare! Multă sănătate, tuturor!", transmite preşedintele Consiliului Judeţean, Radu Moldovan.
 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5