Pa la noi, pa la Caian, primarul Paul Ştir i-a colindat pe consăteni, alături de Alexandru Pugna, Georgiana Lobonţ şi Alexandru Pop. Surprizele continuă de Revelion !

Sărbătoare la Căminul Cultural Căianu Mic de Crăciun. Primăria şi Consiliul Local şi Liceul Tehnologic „Ioan Căian Românul” au organizat Festivalul de Colinde „Pa la noi, pa la Caian”. Evenimentul a prilejuit întâlnirea cu colindul prin colindătorii ce au adus mesajul Naşterii Domnului. Au fost prezente grupuri de colindători de pe Valea Ţibleşului ( în special de la şcolile din comună), iar gazdă bună a fost primarul comunei.
În cuvântul său, primarul Paul Ştir le-a mulţumit oamenilor din comună că au fost alături de el de-a lungul anului, iar susţinerea oamenilor nu face decât să-i dea putere pentru alte proiecte deosebite. În acelaşi timp, le-a urat sărbători frumoase şi i-a asigurat de tot sprijinul administraţiei locale pentru fiecare cetăţean şi în 2020. “ A fost o mare onoare pentru noi să-l avem în mijlocul nostru pe artistul Pugna Alexandru, fiu al satului Căianu Mic, şi pe deputatul Daniel Suciu. Le mulțumim pentru tot sprijinul acordat dezvoltării comunei noastre! Alături de colegii mei din cadrul primăriei am vestit nașterea Domnului Isus Hristos în prezența concetățenilor noștri, care au partcipat într-un număr impresionant la festivalul de colinde. Vă mulțumesc, oameni buni, pentru toată susținerea și participarea într-un număr atât de mare la ediția din acest an a festivalului nostru de colinde! Mulțumesc pentru prestațiile de excepție grupurilor de colindători și îndrăgişilor interpreţi Georgiana Lobonț şi Alexandru Pop. Vreau să aduc mulțumiri colegilor mei din primărie, domnilor directori, Boca Ovidiu și Dunca Grigore, personalului administrativ și cadrelor didactice pentru implicarea în organizarea acestui eveniment, dar și Consiliului Local Căianu Mic pentru susținerea manifestată. Oameni buni, mulțumim Bunului Dumnezeu pentru toate lucrurile! Vă doresc tuturor sărbători binecuvântate! Doamne ajută “ a declarat primarul Ştir.
Au răspuns invitaţiei primarului Paul Ştir, deputatul Daniel Suciu, artistul Alexandru Pugna, fiu al comunităţii, preoţii Alexandru Gherghel din Căianu Mic şi Ştefan Crişan – Căianu Mare, directorul liceului din localitate -Ovidiu Boca.
Alexandru Pugna, îndrăgitul artist ce promovează colindul din satul natal – Căianu Mic, a colindat ca altădată împreună cu consătenii săi. „Am avut onoarea să fiu prezent la Căianu Mic, în satul copilăriei mele, la un Festival de Colinde. Este o bucurie să constați faptul că minunatele noastre Colinde sunt preluate de copiii satului și duse mai departe, pentru a bucura sufletul generațiilor viitoare. Felicitări primarului Paul Știr pentru organizare și pentru implicarea exemplară, și mulțumesc mult pentru însemnul de prețuire pe care l-am primit. Tuturor vă doresc in continuare SĂRBĂTORI BINECUVÂNTATE!”, ne-a declarat Alexandru Pugna.
„Mândru de el! De 7 ani face minuni în comunitatea lui și nimic nu lasă la voia întâmplării. Nu puteam lipsi de la Festivalul “Pa la noi pa la Caian”, mai ales că nimic nu este mai important decât tradiția lăsată moștenire celor care sunt viitorul acestei țări. Felicitări Paul Știr pentru cum ai unit comunitatea ce ți-e atât de dragă” a declarat deputatul Daniel Suciu.
O ediţie de colecţie a festivalului iniţiat de primarul Paul Ştir, care, an de an, de sărbătorile Crăciunului aduce un strop de frumuseţe în sufletul căienarilor.
Surprizele primarului Paul Ştir continuă de Revelion, când va avea loc un spectaculos foc de artificii în centrul comunei, ce va lumina cerul Văii Ţibleşului.
Felicitări primarului Paul Ştir şi echipei lui pentru toate evenimentele frumoase din acest an, pentru realizările administrative ce au făcut din comuna Căianu mic una din cele mai dezvoltate şi frumoase din ţară !

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5