Ovidiu Frenţ a venit la Prefectură cu bicicleta

Subprefectul Ovidiu Frenţ a renunţat, azi, la maşină şi a venit la serviciu cu bicicleta. Subprefectul a recurs la această soluţie, în Săptămâna Europeană a Mobilităţii, pentru a le arăta bistriţenilor că există modalităţi mai rapide şi mai sănătoare de a ne deplasa.

Iată ce a scris subprefectul Ovidiu Frenţ pe pagina sa de Facebook.

"European Mobility Week 2015 (Săptămâna Europeană a Mobilităţii) se lansează astăzi (n.r. - 16 septembrie) în Parlamentul European la Bruxelles. Activităţile din această săptămână se vor desfăşura având ca temă principala multimodalitatea, cu bicicleta ca principal mijloc de locomoţie vizat. 42 de ţări şi 1.600 de consilii locale şi-au anuntat deja participarea, depăşindu-se astfel granitele UE.

Vă recomand cu căldura folosirea bicicletei, mai ales în zilele frumoase cum sunt cele de acum şi mai ales în orele când în Bistriţa traficul este foarte intens. Veţi ajunge neaşteptat de repede unde doriţi, vă veţi simţi foarte bine datorită mişcării fizice şi nu veţi polua, "arzând" doar calorii! Cei care nu aveţi biciclete folosiţi cu încredere cel mai vechi mijloc de deplasare, mersul pe jos! Nu există contraindicaţii”, spune subprefectul Ovidiu Frenţ.

Foto: Facebook

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5