Primarul Bistriţei, premiat de rotarieni

Ovidiu Creţu a primit Premiul Anual Rotary 2012

Primarul municipiului Bistriţa, Ovidiu Creţu, a fost recompensat de membrii Clubului Rotary cu premiul anului 2012, distincţia fiind acordată în cadrul unei ceremonii.

,,Cele două cluburi Rotary din municipiul Bistriţa, Rotary Club Bistriţa şi Rotary Club Bistriţa-Nosa mi-au acordat premiul anual 2012 pentru activitatea şi rezultatele pe care le-am obţinut în ceea ce priveşte dezvoltarea municipiului Bistriţa în anul 2012. Distincţia aceasta a fost primită în urmă cu doi ani de tenorul Ştefan Pop pentru câştigarea marelui premiu de la Scala din Milano, iar anul trecut premiul a fost câştigat de profesorul universitar Andrei Marga”, a declarat primarul municipiului Bistriţa în cadrul unei conferinţe de presă.

Ovidiu Creţu a mulţumit membrilor celor două cluburi Rotary pentru distincţia acordată.

Premiul Anual Rotary a fost instituit în anul rotarian 2010 - 2011 de Rotary Club Bistrita şi Rotary Club Bistriţa Nosa şi se acordă anual unei personalităţi remarcabile prin excelenţă profesională, precum şi pentru dedicarea  eforturilor sale în folosul comunităţii din judeţul Bistriţa - Năsăud.

Foto: Rotary Club Bistriţa-Nosa

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5