Ordine de protecție pentru bărbaţi din Chiochiș, Bistrița şi Beclean ce și-ar fi agresat soțiile

Comunicat IPJ BN

La data de 15 iunie a.c., polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Beclean au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat și-ar fi amenințat și agresat fizic soția, de care era separat.

La locul sesizării, în Chiochiș, polițiștii au stabilit faptul că un bărbat de 33 de ani, pe fondul unor neînțelegeri ar fi adresat amenințări și la data de 10 iunie a.c., ar fi exercitat acte de violență asupra soției sale.

În urma verificărilor și a evaluării riscului, s-a constatat oportunitatea emiterii unui ordin de protecție provizoriu împotriva bărbatului. De asemenea, polițiștii au întocmit un dosar de cercetare penală cu privire la aspectele sesizate.

***
La data de 16 iunie a.c., în jurul orei 01.00, polițiștii Biroului de Ordine Publică din cadrul Poliției municipiului Bistrița au fost solicitați să intervină la un scandal în familie.

La locul evenimentului, o femeie a sesizat faptul că ar fi fost amenințată și agresată fizic de către concubinul acesteia, un bărbat de 33 de ani din Bistrița.

Polițiștii au întocmit un dosar de cercetare penală cu privire la aspectele sesizate.

Totodată, în urma evaluării situației de fapt, s-a constatat oportună emiterea unui ordin de protecție provizoriu împotriva bărbatului.

***

La aceeași dată, polițiștii din cadrul Poliției orașului Beclean au fost sesizați de către o femeie cu privire la faptul că tatăl acesteia se manifestă agresiv la locuința din Beclean.

La locul sesizării, polițiștii au stabilit faptul că un bărbat de 50 de ani, pe fondul unor neînțelegeri și-ar fi agresat fizic soția.

Și în acest caz, polițiștii au emis un ordin de protectie provizoriu și continuă cercetările în cadrul unui dosar penal cu privire la infracţiunea de violență în familie.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5