Orban: Nu se poate ca PNL şi PSD să fie conduse doar de două persoane

Deputatul PNL Ludovic Orban este convins că USL va câştiga alegerile din 2012 cu peste 50%, dar precizează că asta nu înseamnă că nu există ,,multe lucruri care nu funcţionează bine”, atât în USL, cât şi în PNL.

Pe de altă parte, spune liberalul, nu se poate ca două formaţiuni politice ca PNL şi PSD să fie conduse numai de două persoane.

,,În mod normal, dacă lucrurile evoluează fără şocuri, deznodământul este deja anunţat: USL va câştiga alegerile şi va obţine peste 50% în reprezentarea parlamentară, dacă nu face greşeli majore”, a declarat Ludovic Orban, într-un interviu acordat Ziare.com.

Deputatul PNL recunoaşte că ,,sunt multe lucruri care nu funcţionează bine, nici în USL, nici în PNL”, şi spune că unele sunt cauzate de modul în care a fost construit USL.

,,Nu se poate ca două formaţiuni politice ca PNL şi PSD să fie conduse numai de două persoane, pentru că, la ora actuală, singura structură de conducere la nivel naţional care ia decizii în numele partidului sunt cei doi preşedinţi (Victor Ponta şi Crin Antonescu, n.r). În mod evident că nu face bine stării de spirit în cele două partide şi nu face bine nici deciziilor, pentru că atunci când iei o decizie trebuie să măsori de şapte ori şi să tai o dată, ca să fii convins că tai bine. Trebuie să consulţi un număr mare de oameni, şi în PNL şi în PSD sunt lideri politici cu o vastă experienţă, cu o percepţie publică favorabilă, oameni care efectiv se pricep în domeniile în care îşi desfăşoară activitatea”, a spus Ludovic Orban.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5