Optiuni de transport interntional de marfa – ce masini se potrivesc necesitatilor tale

Societatile de transport marfa din Romania va pun la dispozitie solutii complexe de transport pe teritoriul tarii noastra cat si in afara acestuia. Daca aveti de transportat diferite marfuri intr-o alta tara, cel mai indicat ar fi sa operati transporturile alaturi de o societate care detine logistica performanta si experienta in derularea traseelor in afara granitelor tarii noastre.

Potrivit Volsped, o societate de transport marfa cu peste 9 ani de experienta pe piata din Romania, alegerea masinilor pentru un anumit transport se face in functie de cantitatea si tipul marfurilor pe care clientul doreste sa le transporte. Pentru ca un transport de marfa sa se deruleze in conditii optime, se vor alege masini echipate adecvat, de o dimensiune direct proportionala cu volumul de marfa transportat.

Autoutilitare de pana la 3.5 tone

Rapide, sigure si foarte fiabile, aceste autoutilitare reprezinta alegerea perfecta pentru traseele scurte sau cele in care sunt implicate marfuri de o masa de pana la 1.5 tone. Se impune o manipulare a marfurilor de catre profesionisti, cu imbarcare si debarcare corecta si eficienta. Fata de alte metode de transport rutier de marfa, transportul cu ajutorul unei autoutilitare poate avea o durata de executie cu pana la doua ori mai scazuta, fapt care include si costuri mai scazute pentru transport.

Totodata, vi se pun la dispozitie pana la doi soferi si patru manipulanti de marfa, aranjarea marfurilor in autoutilitara cat si transportul fiind atent monitorizate pentru a se asigura integritatea bunurilor.

Camioane de pana la 7.5 tone

Aceste camioane sunt printre cele mai populare, ele fiind considerate mijloace de transport marfa de dimeniuni medii. Avand o capacitate de pana la 36 de metri cubi, camioanele din aceasta grupa de mijloace de transport va ofera posibilitatea de a transporta marfa la costuri foarte scazute, investitia in combustibil si celelalte servicii conexe fiind relativ mica.

Serviciul de transport marfa utilizand un camion de pana la 7.5 tone este viabil pentru persoanele fizice sau cele juridice, in speta companiile care doresc sa livreze marfa in timp util, in orice localitate din Europa.

Se asigura aportul a pana la doi soferi, transporturile fiind analizate cu atentie pe toata durata calatoriei datorita normelor legislative care implica pauze la un anumit interval de timp. Marfa pe care o transportati poate fi asigurata, in acest fel fiind aduse anumite garantii de catre societatea de transport.

Camioane de peste 7.5 tone

Datorita capacitatii foarte ridicate, camioanele de aceasta dimensiune sunt foarte bine concepute si asigura trasee pe care alte mijloace de transport nu le pot realiza in mod obisnuit. Solide, cu o capacitate foarte mare si fiabile, camioanele de peste 7.5 tone fiind acum si extrem de economice datorita noila motoare pe care companiile producatoare le propun.

Incarcarea marfurilor se face, in mare parte, mecanic, conducerea unui asemenea camion fiind posibila doar in baza cartelelor tahografice. De asemenea, exista un document CMR prin care proprietarul marfii are la indemana descrierea incarcaturii transportate.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5