Opt familii din Tiha Bârgăului, care au convieţuit o jumătate de secol, sărbătorite de comunitate. Primarul Vasile Şut: Sunt modele de respectat!

Primăria şi Consiliul Local Tiha Bârgăului au aniversat, la început de decembrie, cuplurile longevive din comuna bârgăuană, premiind familiile care au împlinit 50 de ani de căsătorie.

„Un număr de 8 familii din comuna noastră, care au împlinit anul acesta 50 de ani de la căsătorie, au fost felicitate și sărbătorite de către Primăria și Consiliul Local Tiha Bârgaului. Le dorim în continuare fericire unul lângă celălalt și multă sănătate.

Este vorba despre familiile Virgil și Maria Bozga din Piatra Fântânele, Arsente și Sofronia Forfotă din Mureșenii Bârgăului, Ioan și Maria Morari din Mureșenii Bârgăului, Liviu și Livia Ianiș din Tureac, Iacob și Firoana Socină din Tiha Bârgăului, Ionel și Ileana Rus din Tureac, Leon și Maria Ștefănuț din Tureac și Ștefan și Florica Șut din Tiha Bârgăului”, ne-a declarat primarul Vasile Şut.

În numele comunității, primarul comunei le-a oferit câte un buchet de flori, un cadou simbolic, invitându-i apoi la o masă, pentru a marca aşa cum se cuvine „Nunta de aur”.

„Aceste familii sunt modele de urmat și respectat într-o societate care renunță foarte ușor în fața greutăților vieții în doi. Secretul longevității acestor cupluri cred că sunt respectul față de celălalt, și acea proverbială înțelepciune populară, care te ajută să depășești problemele apărute în cuplu. Să învățăm de la ei răbdarea, înțelegerea și cumpătarea de a privi lumea noastră, uneori prea rapidă și superficială. Să învătăm de la ei seninătatea în a aborda problemele cu care i-a confruntat viața”, a menţionat primarul Vasile Şut.

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5