Oficialităţi şi artişti bistriţeni au stâmpărat dorul de ţară al Diasporei româneşti din Londra

Preşedintele Consiliului Judeţean, Emil Radu Moldovan, primarul Becleanului – Nicolae Moldovan, primarii Romeo Florian – Lechinţa şi Doru Crişan din Prundu Bârgăului, consilierul judeţean Monica Săsărman, protopopul ortodox de Bistriţa – pr. Alexandru Vidican, alături de o parte din Ansamblul Profesionist “Dor Românesc” au dus o parte din bucuria de acasă fraților noștri români aflați în Marea Britanie.

„Întâlnire emoționantă în prag de Ziua Națională a României, la Ambasada României din Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord, cu românii din Londra!

Indiferent din ce colț al țării drumurile i-au dus la Londra, toți cei care au venit în această seară aici trebuie să știe că îi respectăm, îi apreciem, îi iubim și încercăm să construim o Românie în care să le fie drag să se întoarcă!

Mulțumesc pentru invitația de a fi împreună cu frații noștri români la Londra, Ambasadorului Extraordinar și Plenipotenţial al României, Excelenței Sale, Dan Mihalache”, a transmis preşedintele Consiliului Judeţean,Emil Radu Moldovan

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5