Oferte TentEvent: diverse corturi pentru evenimente

Nevoia unui spatiu adecvat este simtita in momentul in care se doreste organizarea unui eveniment special. O ocazie unica precum o petrecere de nunta, spre exemplu, necesita un spatiu cu pretentii, tinand cont de numarul de invitati, de dotari si facilitati si asa mai departe. Mirii se pot vedea insa pusi in dificultate: rezervarile pentru localuri diverse sunt uneori ocupate chiar pe doi ani in avans. In acest caz se cauta variante alternative, nu doar pentru nunti, ci si pentru orice alt tip de eveniment.

                Solutia relocarii, a trecerii de la un spatiu reprezentat de o constructie deja amenajata la un spatiu in aer liber este varianta propusa de TentEvent prin corturile si serviciile de inchirieri cort pe care le ofera. Aceasta varianta se dovedeste a fi una foarte utila in momentul in care se doreste ceva special pentru o ocazie unica.

                Petrecerea la cort aleasa pentru un eveniment, in detrimentul unui alt tip de spatiu, cu dotarile implicate aduce, insa si o provocare: multumirea participantilor la petrecere cu si printr-un stil aparte. Asadar, cortul sa fie unic. Oricine isi doreste ca evenimentul planificat sa fie un real succes, atat prin aprecierea invitatilor cat si prin simpla dorinta de a iesi in evidenta cu un stil reprezentativ. In special pentru evenimente precum nunta, varianta de petrecere la cort amplasat in aer liber este din ce in ce mai cautata. Solutia este mult mai flexibila, locatia amplasarii ramane la alegerea organizatorilor si se poate asigura o multumire la nivel superior al invitatilor.

                Intr-un top al motivelor pentru care alegerea unei firme de inchirieri cort precum TentEvent este recomandata se inscrie in primul rand flexibilitatea. Se poate alege o locatie dorita, potrivita perfect nevoilor, fara a mai trece prin stresul de a nu gasi niciun restaurant, local sau alt spatiu pentru desfasurarea evenimentului. In al doilea rand alegerea unui cort se dovedeste a fi mult mai putin costisitoare fata de inchirierea unei sali.

                Tipul de cort se alege in functie de tipul evenimentului si de numarul de invitati. Nu exista insa o restrictie. Pot fi alese si inchiriate corturi in diverse forme si structuri, dupa cum sunt oferite de TentEvent: de la corturi in forma circulara de dom, pana la corturi in forma stelara sau alte tipuri de corturi asimetrice, in stil stretch sau marquee. In cazul in care va ganditi ca un eveniment la cort poate pune probleme in ceea ce priveste structura sau incalzirea, aflati ca serviciile oferite de TentEvent pe segmentul de inchirieri cort sunt complete si complexe. De la iluminat la sonorizare, de la incalzire prin flux de aer pana la incalzire in podea, chiar tot ceea ce tine de mobilier, mese si masute, bar si toate celelalte sunt garantate pentru ca petrecerea sa fie de un real succes.

                Formula oferita de TentEvent pentru organizarea de evenimente ofera in acest fel un stil unic pentru oricine. Varianta de inchirieri cort este o solutie de care se poate bucura oricine isi doreste ceva deosebit, o petrecere chiar in mijlocul naturii, dar fara rabat de la confort.

Comentarii

18/07/16 15:26
baunaure

buna ziua ofer bani cu imprumut tuturor oamenilor doar cu cateva acte copie dupa buletin si adeverinta de salariat , suma minima este de 1000 de euro iar cea maxima de 500000 de euro , perioada de 1 -10 ani , .primiti bani in cateva ore de la depunerea actelor eu va astept cu drag .trebue platita si o taxa , iar ea se scade la prima rata
[email protected]

18/07/16 15:30
alain

buna ziua ofer bani cu imprumut tuturor oamenilor doar cu cateva acte copie dupa buletin si adeverinta de salariat , suma minima este de 1000 de euro iar cea maxima de 500000 de euro , perioada de 1 -10 ani , .primiti bani in cateva ore de la depunerea actelor eu va astept cu drag .trebue platita si o taxa , iar ea se scade la prima rata
[email protected]

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5