O zi specială pentru copiii de la Centrul Şcolar pentru Educaţie Incluzivă nr.1 din Bistriţa

Copiii de la Centrul Şcolar pentru Educaţie Incluzivă nr.1 din Bistriţa au fost sărbătoriţi de ziua lor, aşa cum se cuvine, cu desene pe asflat, jocuri şi voie bună. Oaspeţi: câinii de la Şcoala de dresaj Nechita, prieteni mai vechi ai copiilor. Daniela Macarie, coordonatorul proiectului ,,De la suflet, la suflet” mărturisea că în astfel de momente, comunicare este imediată, deoarece se relaţionează cu sentimente şi emoţii. De buna dispoziţie a copiilor s-au asigurat profesoarele Crina Rusu, Ana Sîngeorzan, Adina Pop, Nadia Sîrb, Daniela Macarie şi directoarea Doris Vass.

"Copilăria nu are vârstă. Copilul din noi trebuie să rămână până la capăt. Copiii cu care lucrăm noi, copii cu nevoi speciale sunt, într-adevăr, copii speciali. Bucuria lor e mai puternică, e mai sinceră, mai vizibilă. Societatea trebuie să ne accepte pe toţi, cu bune, cu rele”, a spus Doris Vass, directoarea Centrului Şcolar pentru Educaţie Incluzivă nr.1.

"Deşi aerul era fierbinte, soarele dogorea cumplit, copii şi cadre didactice de la C.Ş.E.I. nr.1, Bistriţa, dresori şi animale, toţi am rezistat eroic, spre bucuria celor mici. A fi un dascăl bun înseamnă să nu uiţi că ai fost cândva copil, să închizi uneori ochii la micile greşeli, să te bucuri de succesele elevilor, să trăieşti clipa dezamăgirii fără a le tăia din aripi. Să fii mereu tânăr, asemenea lor”, a scris pe pagina sa de Facebook, Daniela Macarie.

Foto: Facebook

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5