O vară antreprenorială la Sîngeorz-Băi

În perioada 13-15 iulie, la Sîngeorz- Băi, se va organiza Tabăra de formare a tinerilor antreprenori- Vara antreprenorială Bistriţeană, organizată de Centrul Europe Direct Bistriţa, în parteneriat cu Centrul Europe Direct pentru Transilvania de Nord şi Centrul Europe direct Maramureş.

Evenimentul este destinat elevilor, de minimum clasa a VIII-a şi îşi propune să dezvolte competenţele antreprenoriale în rândul participanţilor, competenţe considerate ca fiind esenţiale la nivel european. Vor participa 35 de elevi: 15 din judeţul Bistriţa-Năsăud, 10 din judeţul Cluj şi 10 din judeţul Maramureş. Activităţile vor include vizite de studiu în cadrul unor companii de succes din diverse domenii de activitate, întâlniri cu manageri, activităţi practice.

„Formarea abilităţilor antreprenoriale în rândul elevilor este aproape inexistentă, aceasta având un efect negativ în acceptarea spiritului antreprenorial la vârsta adecvată. Tinerii au nevoie de informaţii croite pe nivelul lor de înţelegere pentru a-şi dezvolta o cultură antreprenorială”, ne comunică Elena Bărbos, ofiţer informare Centrul Europe Direct Bistriţa.

Numărul de locuri este limitat, astfel încât se va proceda după regula „primul venit, primul servit”. Termenul limită de înscriere este 5 iunie.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5