O valoare, un simbol, un prieten desăvârşit, un om, un punct de reper, un exemplu de viaţă şi dăruire – ION MOISE – a plecat „pe ultimul drum” spre eternitate

A fost o zi tristă, care ne-a cutremurat, în data de 06.11.2012, când l-am condus „pe ultimul drum” pe cel care a fost şi va rămâne un om şi prieten desăvârşit, o valoare deosebită în lumea literară şi nu numai, un profesor şi ziarist de excepţie, un etalon pentru generaţiile viitoare, un „Luceafăr şi Patriarh al literelor româneşti”, o persoană tolerantă, binevoitoare şi gata oricând să-şi ajute semenii, un sufletist de înaltă clasă, un model de urmat – scriitor, jurnalist, profesor ION MOISE.
Slujba de înmormântare, la care au fost prezenţi familia, rudele, colegii, prietenii, cunoscuţii etc., practic o parte din valoarea jurnalistică literară, culturală etc. a judeţului şi nu numai, a scos în evidenţă faptul că era un om iubit, stimat, adorat şi respectat, fapt reliefat şi de cei doi preoţi în cuvântul despre ION MOISE şi despre relaţiile, calităţile, realizările şi performanţele pe care le-a avut şi îndemnul pe care îl rostea în diferite situaţii de toleranţă, pace, împăcare etc.
Nici multitudinea de coroane de flori, lumânări nu-l pot înlocui niciodată, ca şi lacrimile şi durerea familiei îndoliate, regretul şi tristeţea prietenilor şi celor prezenţi la înmormântare.
Credem şi suntem convinşi că ION MOISE, de acolo de sus, din ceruri, ne vede, ne aude, ne „supraveghează” iar sufletul său se odihneşte în Grădina Domnului şi va scrie şi acolo „romanul vieţii”.
Dumnezeu să-ţi odihnească în pace sufletul tău blând şi generos IOANE, să-ţi fie ţărâna uşoară şi memoria neuitată!
Adio, drum bun în înaltele ceruri!

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5