O sală arhiplină s-a bucurat, la Căianu Mic, de spectacolul Mărțișor pe portativ. Primarul Paul Ştir a oferit flori tuturor doamnelor şi domnişoarelor

Momente de sărbătoare în comuna Căianu Mic, dedicate Zilei Internaționale a Femeii. La început de eveniment edilul comunei a împărţit flori şi mărşiţoare pentru toate doamnele şi domnişoarele prezente la eveniment. 
"Vă mulţumesc tuturor că aţi venit într-un număr atât de mare, căminul este plin, aşa cum suntem noi obişnuiţi la fiecare eveniment. Noi ne străduim să facem aceste evenimente pentru dumneavoastră. Îi mulţumesc managerului Alexandru Pugna de la Centrul Judeţean pentru Cultură Bistriţa-Năsăud pentru organizarea acestui eveniment, este un fiu al satului nostru. Mulţumesc şi preşedintelui Emil Radu Moldovan de la Consiliul Judeţean Bistriţa-Năsăud care a sprijinit şi şi-a dat girul pentru organizarea acestui eveniment. De asemenea, mulţumiri transmit şi doamnei Cristina Bălan de la Şcoala de Arte Bistriţa, sufletul acestui eveniment, pe care o avem la sufletul nostru. Mulţumesc tuturor artiştilor, mai mici şi mai mari, şi dumneavoastră că aţi dat curs invitaţiei noastre şi, nu în ultimul rând, lui Menuţ Maximinian, directorul ziarului „Răsunetul””, a transmis, în debutul spectacolului, primarul Paul Ştir. În mesajul său, primarul Paul Ştir a evidenţiat şi aportul Consiliului Local Căianu Mic şi aparatului de specialitate din cadrul Primăriei Căianu Mic, care s-au implicat în organizare.
         „Este o dublă sărbătoare în comuna noastră, în Căianu Mic. De dimineaţă, a fost slujbă arhierească la Biserica Ortodoxă, am continuat cu acest frumos eveniment dedicat doamnelor, domnişoarelor, bunicilor şi mamelor noastre, soţiilor, surorilor şi fetelor noastre, de la mic la mare. Vă doresc tuturor „La mulţi ani!”, să aveţi parte de o primăvară frumoasă, îmbelşugată. O primăvară binecuvântată, să aveţi parte de dragoste”, a mai spus primarul Paul Ştir.
         Alături de primarul Paul Ştir au fost preotul Alexandru Gherghel şi directorul Liceului Tehnologic „Ion Căian Românul”, Ovidiu Boca. 
Spectacol muzical-coregrafic denumit ,,Mărțișor pe portativ”, organizat de Primăria Căianu Mic, în colaborare cu Consiliul Județean Bistrița-Năsăud, Centrul Județean pentru Cultură Bistrița-Năsăud și Școala de Arte Bistrița a adus, în deschidere pe elevii Andreea Lazăr- prof.coordonator Filip Mădălina, Daria Țega-muzică ușoară-prof. coordonator Berbecar Anamaria, Mizgan Daniel- pian-prof.coordonator Nicolae Rus, muzică populară cu Violeta Bălan şi Pop Roxana, precum şi Orchestra Scolii Populare de Arte, condusă de  prof. Ometită Lazăr și soliștii Marius Dolha- saxofon-prof.coordonator Răzvan Toas, Cristian Moldovan-prof. coordonator Cristina Bălan, Encean Violeta - prof.coordonator Cristina Bălan.  Un moment special cu romanţe a fost susţinut de artiştii Raita Eugen și Cristina Bălan, acompaniaţi de prof. Cristian Lepădatu. Alina Ceuca şi Silviu Avram au avut un recital de muzică populară, iar Ansamblul Folcloric "Roua Țibleșului" din Căianu Mic, coordonator coregraf Pașcu Alexandru Adrian, a venit cu moemnte de dans şi cu tinerele interprwete din localitate Retegan Isabela, Vidican Giulia, Țermure Cristina. A fost o seară plină de muzică şi de frumos.
Video aici: 
 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5