O nouă victorie pentru CSM Bistriţa, 32-22, în derby-ul cu CSM Slatina

Atmosferă de mare sărbătoare, astăzi, în Sala Polivalentă. Câteva sute de bistriţeni, iubitori ai sportului, şi-au dat întâlnire pentru a susţine deja echipa etalon a judeţului, CSM Bistriţa.

         Etapa a cincea din Divizia A la handbal feminin anunţa  derby-ul dintre primele două clasate, CSM Bistriţa şi CSM Slatina. Prima repriză a dat, pe unele locuri, ceva emoţii suporterilor, din cauza ratărilor, însă pe final diferenţa era de cinci goluri, 16-11.

         La reluare, susţinute din tribune, fetele antrenate de Horaţiu Paşca şi Radu Moldovan şi-au găsit cadenţa, iar rezultatul final, practic, s-a dublat, 32-22.

         CSM Bistriţa îşi păstrează poziţia de lider al Seriei B, următoarea partidă fiind programată sâmbăta viitoare, la Reşiţa, "o echipă tânără, instruită, extrem de disciplinată", după cum remarca staff-ul tehnic, formaţie care a urcat pe locul 2.

Antrenorii Horaţiu Paşca şi Radu Moldovan le-au avut la dipoziţie pe Roxana Caragea şi Claudia Cetăţeanu (portari), Andrada Maior –Paşca (10), Lia Cira, Bianca Zegrean, Oana Cârstea (4 goluri), Reka Tamaş, Denisa Dorhoi, Andreea Bărbos, Cristina Andriţă (1), Adriana Tamaş (2), Oana Chirilă (5), Simina Vezentan, Georgeta Diniş –Vârtic (4) şi Alexandra Ciunt (6).

        

***

“A fost derby-ul de până acum. Mă bucur că am câştigat la o diferenţă mare, însă mai avem multe de pus la punct, pentru că am avut şi momente când ne-am precipitat în joc. Din punctul meu de vedere – o fac şi pe nemulţumitul – am ratat destul de mult. Cred că scorul putea fi mult mai mare. (…) Cu siguranţă că titularele pot să joace (n.n. – 60 minute), am avut o pregătire, în vară, foarte bună, fizic stăm foarte bine. Le-am folosit mai puţin în celelalte meciuri, pentru că nici meciul n-a impus-o şi, în condiţiile unui campionat extrem de lung şi extrem de complicat, am preferat să le avem pentru meciurile tari cât mai proaspete. Nu a fost vorba doar despre o chestie fizică, ci le-am dat şansa tuturor să joace pentru că aşa e normal, într-o echipă în care ai 18 omanei fiecare este important”, a declarat, la finalul partidei, antrenorul principal Horaţiu Paşca.

Acesta a ţinut să mulţumească bistriţenilor pentru că au venit să încurajeze echipa. “Văzând atâta lume în sală, ştiu că ceea ce facem este corect”, a adăugat Horaţiu Paşca.

 

***

Andrada Maior-Paşca, văzută în Top 5 extreme din România

Horaţiu Paşca a avut cuvinte de laudă la adresa întregii echipe. Întrebat despre Andrada Maior-Paşca, una dintre favoritele publicului, acesta a remarcat că jucătoarea s-a adaptat foarte bine şi repede la Bistriţa.

„Şi pe vremea când eram la Cluj am insistat să o transfer. Mă bucur că după 2 ani de încercări am reuşit să o fac să lucreze cu mine, cu atât mai mult şi la Bistriţa. E o jucătoare de valoare. Din punctul meu de vedere, fără a fi exagerat, cred că e în primele 5 extreme din ţară”, a punctat Paşca.

 

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5