O nouă acţiune de ecologizare a Parohiei Ortodoxe Nepos! Părintele Vasile Rus: Parcul central din sat nu este iadul pe pământ!

 

Parcul central din satul Nepos nu este iadul pe pământ, nu este un loc de depozitare a deșeurilor materiale. Este un loc de petreceri spirituale aşezat în faţa bisericii ortodoxe cu hramul Buna Vestire din Nepos.

Pentru că în ultima vreme a fost sufocat de deşeuri, am luat hotărârea să dăm o mână de ajutor autorităţilor noastre locale şi însoţit de soţia mea Emilia Rus şi clopotarul parohiei noastre,Grivase Ioan, am ecologizat astăzi în prima zi a săptămânii acest spaţiu public cu nădejdea că el va fi respectat în viitor ca un loc ce face cinste comunităţii noastre.

Să ne bucurăm de el, să ne bucurăm de frumoşii castani care îl străjuiesc şi de modul frumos în care a fost amenajat de autorităţile noastre locale. Asta pentru că omul cu sufletul frumos care îl iubește pe Dumnezeu iubește și natura şi locurile noastre de petrecere publică.

Mulţumim domnului Cristian Ţetcu şi asociaţiei sale Gal Ruralis pentru că ne susţine în aceste acţiuni cu materialul necesar desfăşurării lor: mănuşi şi saci de plastic.

Nădăjduim ca în viitor omenia şi dragostea pentru frumos în comunitatea noastră să crească şi să preţuim locurile noastre binecuvântate de Dumnezeu !

 

Preot Rus Vasile

Parohia Ortodoxă Nepos

 

Comentarii

29/07/19 23:27
Mancianu Adrian

Parcul central din Nepos e acel loc unde se aduna tineri si copii satului ...alungati de Domnul Parinte Vasile Rus de pe terenul sintetic din spatele scoli ...ca domnia sa sa poada "dormi " linisti in casa parohiala ...casa care la venirea in localitatea noastra nu a dorit sa o utilizeze cu ...si i sa facut casa personala in alta parte a satului ...dar cum la o casa personala trebuie platite utilitatile a decis de ceva vreme sa se mute iar in casa parohiala ..si asa alungand copii de pe terenul sintetic unde sunt cosuri de gunoi si se pastreaza curetenia .....Dar cu Domnul parinte e mai fals ca o hartie de 3 lei si vre sa para un ecologist face astefel de actiuni,..provoaca cu nonsalanta astfel de actiuni ca sa dea el solutia ...dece nu spuneti dumneavoastra ca aceasi copilasi care su facut mizerie in parcul central sunt alungati de pe terenul sintetic al scolii la insistenta dumneavoasta cu apeluri la politie si primarie

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5