O medie de 10 la simularea Evaluării Naționale! Fiecare elev de clasa a VIII-a poate afla pe ce poziție s-a clasat la nivel județean!

Inspectoratul Școlar Județean Bistrița-Năsăud a transmis un document cu mediile obținute de elevii din județul Bistrița-Năsăud la simularea examenului de Evaluare Națională, puse în ordine descrescătoare. Fiecare elev de clasa a VIII-a poate afla pe ce poziția s-a clasat la nivel județean, transmite inspectorul școlar general Cristian Nicula.
În acest an media de admitere la liceu va fi media aritmetică a notelor de la cele două probe scrise în cadrul examenului de Evaluare Națională. Nu se vor mai lua în calcul și mediile anilor din anii de gimnaziu,
Aplicația computerizată va analiza în ordine descrescătoare a mediilor opțiunile fiecărui elev care va participa la examenul de Evaluare Națională.
ATENȚIE: OPȚIUNEA NU BATE MEDIA!!!
Repartizarea se va face în ordine descrescătoare a mediilor obținute!!! Când aplicația va ajunge(descrescător) la media unui candidat îi va analiza pe rând opțiunile și îl va repartiza în funcție de ce a ales, dar până la acest moment a repartizat elevii cu medii mai mari.

Comentarii

02/04/23 22:39
Baciu Amalia

.

03/04/23 09:23
Stanciu Iulia

Timisoara

06/04/23 15:23
Ciornei Robert ...

Nota obținută la simularea

07/04/23 13:06
Ungureanu Ana-M...

Limba și literatura română-9,95
Matematică-9,90
Județul Buzău

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5